Region

Svet

Stanija Dobrojević pravo iz Dubaija otišla u provod! (Foto+Video)

Stanija Dobrojević je sa zimovanja na Kopaoniku produžila pravo u Dubai gde se sunčala i šetala po pesku, ali i vreme provodila sa kamilama pa sve to ovekovečila snimcima koje je postavila na Instagramu.

Stanija Dobrojević pravo iz Dubaija otišla u provod! (Foto+Video)



Stanija Dobrojević iz skafandera u kupaći kostim: Posle Kopaonika uživa u Dubaiju (Foto)
Kao što je do sad nekoliko puta radila, Stanija je spakovala nekoliko snimaka u jedan, a na njima se može videti i kako "razgovara" sa kamilom i ludo se zabavlja. Očigledno je Staniji prijalo da se odmori u Dubaiju, a i sama starleta je prokomentarisala kako je nekada potrebno otići negde bez ikoga kako bi saznao šta ti je zaista potrebno.




Stanija Dobrojević uživala u čarima Kopaonika i podizala adrenalin do maksimuma! (Foto)
Sem video snimka iz Dubaija, Stanija se pohvaila i provodom u kome se očigledno dobro zabavila, a pre svega napisala drugarici: "Mislim da treba da dođeš i uzmeš mi telefon, biće me blam mojih tvitova ujutru hahaha". U pitanju je bio odlazak u Kovačicu direktno iz Dubaija, a nešto kasnije Stanija je na Tviteru napisala i Cecine stihove pokazujući da je u svakom trenutku ponosna na sebe!


S obzirom na armiju fanova koju ima iza sebe i podršku koju svakodnevno dobija od njih, Stanija zaista ima i razloga da bude ponosna.

Autor: M.P.
Foto: Twitter/Stanija Dobrojević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>