Region

Svet

Lena Kovačević nastupa 1. marta u beogradskom klubu Diva

Pop-džez pevačica i kompozitor Lena Kovačević nastupiće u subotu, 1. marta, u intimnoj atmosferi kluba "Diva", koji se nalazi u okviru Grand kazina Beograd. 

Lena Kovačević nastupa 1. marta u beogradskom klubu Diva



Lena će u prijatnoj atmosferi beogradskog kluba izvesti internacionalne evergrin i džez standarde i numere sa svog novog albuma "San", koji je najprodavanije muzičko izdanje u zemlji u poslednja tri meseca.

Lena Kovačević prvi brend ambasador kompanije ASUS u Srbiji (Foto)
Lena je u decembru održala uspešan koncert u Beogradu, u Domu sindikata, a pored toga nastupila je povodom dočeka Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu. Diplomirala je džez pevanje na prestižnom Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, studirala je u klasi eminentnih evropskih profesora. Snimala je, nastupala i učestvovala u mnogim projektima muzičara sa svih strana sveta, paralelno sarađujući sa svojim kolegama iz Srbije i regiona. Prvi autorski album "Dobar dan za pevanje" objavila je 2009. godine, a 2011. godine bila je član žirija u emisiji "Prvi glas Srbije".

U Holandiji je dugi niz godina sarađivala sa jednim od najboljih džez orkestara, Kraljevskim holandskim orkestrom. Nastupala je kao solista u projektu američkog basiste John-a Clayton-a  (saradnika Dianne Krall, Nina Simone), uz Nigel Kennedy Quintet i Al Di Meola Band.

Cena ulaznice za koncert je 1.500 dinara.


Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>