Region

Svet

Milan Stanković završio na obožavateljkinom stomaku! Istetovirala: Milane, volim te!

Milan Stanković nedavno je doživeo niz prijatnih iznenađenja, sem što je održao dva fenomenalna koncerta u Ljubljani i jednom manjem gradu, dobio je i poklon na stomaku obožavateljke koja je istetovirala njegovo ime.

Milan Stanković završio na obožavateljkinom stomaku! Istetovirala: Milane, volim te!



Milan Stanković: Neću da budem debeo! Samo anoreksija se lepo snima! (Foto)
"Posle nastupa u Sloveniji obožavaoci su Milana bukvalno opkolili prinoseći mu interesantne poklone i izražavajući mu tako posebne znake pažnje. Najupečatljiviji je bio gest devojke koja je na stomaku istetovirala: "Milan Stanković... Volim te..." ispod čega je iscrtala srce", otkriva Kurirov izvor.

Milan Stanković je ovako izgledao pre no što je postao plav (Foto)
Da ni mladi pevač nije ostao imun na ovakve stvari, potvrdilo je njegovo iskreno oduševljenje ljudima koji vole i cene njegov rad. "Stvarno sam oduševljen kad mi se ovako nešto dešava. To znači da svojom muzikom ostavljam pravi utisak na one koji me slušaju, pa su spremni da zbog mene učine nešto ovako originalno", rekao je Stanković.

Posle veoma posećenih nastupa u Sloveniji, Milan je otputovao u Ameriku, na turneju koju je trebalo da održi još za Novu godinu, ali je zbog problema s vizom morala da bude odložena.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>