Region

Svet

Igor Trifunov premijerno izveo svoj magični spektakl u Domu omladine! (Foto)

Najpoznatiji mađioničar iz Srbije Igor Trifunov, poznat i kao srpski Koperfild, premijerno je izveo svoj iluzinistički spektakl "Iluzija ili stvarnost" u Domu omladine koji je bio pun magije i šaljivih izjava koje su zasmejavale publiku.

Igor Trifunov premijerno izveo svoj magični spektakl u Domu omladine! (Foto)



Magični spektakl Igora Trifunova u Domu omladine 21. i 22. februara
Sala u Domu omladine bila je puna do poslednjeg mesta, a onda je Igor Trifunov istupio na scenu i započeo sa širenjem magije, pa je za sam početak izveo tačku sa golubicama kojom je osvojio prvo mesto na internacionalnom kongresu mađioničara u Austriji. Posle scene sa golubicama, Igor je nastavio da pleni svojim vedrim duhom i šaljivim izjavama kojima je zasmejavao publiku. Našalio se nekoliko puta izjavama da šou nije samo za decu, koje je bilo u sali, i izazvao smeh kod onih najmlađih, ali i najstarijih.



Svaka njegova scena izazvala je aplauz koji je u potpunosti bio opravdan, a sem njega prisutne su oduševili i Igorova partnerka Ana Dimitrijević, kao i fenomenalni žongler koji je uz zvuke brze i elektronske muzike žonglirao čunjevima i lopticama kao podmladak ekipe koja izvodi "Magični spektakl".
Igor Trifunov zaveo Mariju Kilibardu svojim magičnim poljupcem! (Video)


Ovaj šou nisu propustile ni brojne poznate ličnosti, pa su se u publici mogle videti voditeljke emisije "Žene" Ivana Zarić i Nataša Ristić, kao i Dejan Pantelić, Milutin Milošević i mnogi drugi.



Igor Trifunov stekao je popularnost TV serijalom "Ulična magija", sem toga dobitnik je međunarodnih priznanja, a njegov šou koji je premijerno izveden očarao je publiku. Za 22. februar ostalo je još veoma malo ulaznica koje se mogu nabaviti na blagajni Doma omladine, pa ako niste do sada rezervisali svoje mesto, ne propustite fenomenalan spektakl pun magije.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>