Region

Svet

Edin Škorić i Jelena Jovanović ponovo raskinuli?!

Bivši odbojkaš Edin Škorić i pevačica Jelena Jovanović navodno su ponovo stavili tačku na svoju vezu, koja je započeta tokom poslednje sezone najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima - na Farmi.

Edin Škorić i Jelena Jovanović ponovo raskinuli?!



Jelena Jovanović kupila Edinu sat za Dan zaljubljenih
Nakon što su Edin Škorić i Jelena Jovanović raskinuli prošlog meseca, a onda se već sledećeg dana pomirili, dali su povoda spekulacijama da je njihovoj vezi ponovo došao kraj. Bivši odbojkaš objavio je kako će na neko vreme ugasiti svoj profil na Fejsbuku, jer mu oduzima previše vremena i energije, a možda je baš to bio jedan od razloga da se posumnja kako nešto u njegovoj vezi sa pevačicom nije u redu.

Edin Škorić i Jelena Jovanović proslavili pomirenje!
Kako prenosi dnevni list "Alo" Edin i Jelena ponovo su raskinuli, a uzrok tome je prema navodima anonimnog izvora što se Edin osećao kao da ga javnost poistovećuje sa Filipom Panajotovićem u vezi sa Stanijom. Ni Jelena Jovanović ni njena jača polovina nisu se javno oglasili povodom ovih spekulacija, ali će svakako uskoro biti poznato da li su zaista raskinuli ili se veza sa Farme 5 još uvek nastavlja.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Jelena Lj Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>