Region

Svet

Zvezde Granda do kraja uz Sašu Popovića: Biramo Grand jer nas je stvorio!

Lepa Brena i Saša Popović prodali su krajem prošle nedelje SBB mreži 51 odsto kapitala "Grand produkcije", čime je završeno emitovanje njihovih emisija na TV Pink. Budući da su mnogi pevači potekli iz ove kuće, pitanje je koga će odabrati - Grand ili Pink.

Zvezde Granda do kraja uz Sašu Popovića: Biramo Grand jer nas je stvorio!



Željko Mitrović uvodi promene na Pinku: Pinkove zvezde umesto Zvezda Granda!
Emisije "ružičaste" televizije, koje spadaju u grupu najgledanijih, od jeseni više neće biti emitovane na ovom kanalu. Za mnoge pevače koji sarađuju sa Grand produkcijom ovo je bio signal za uzbunu, pa je neminovno da će morati da biraju između Granda i Pinka.

Saša Popović: Bez ikakvog uzbuđenja, uživajte u emisijama i budite srećni što postoji Željko Mitrović
"Da li je neko prodao ili nije prodao produkciju, to nije bitno. Ja želim da se obratim pevačima. Bez ikakvog uzbuđenja, budite srećni što postoji Željko Mitrović, što postoji Saša Popović", poručio je direktor najveće producentske kuće na Balkanu u ovonedeljnom izdanju svoje emisije "Narod pita", u ponedeljak uveče. Zvezde "Granda" se, s druge strane, nadaju da ih zaista niko neće uslovljavati, ali ako ipak budu morali da biraju, kažu, nemaju dilemu.



Lepa Brena i Saša Popović kupili opremu vrednu pola miliona evra
"Ja ću se opredeliti za svoju matičnu kuću i ostaću lojalan Saši Popoviću", rekao je mladi Joca Stefanović, a njegovo mišljenje dele i popularni Katarina Živković, Darko Filipović, Rada Manojlović i drugi.

"Mene te priče ne pogađaju uopšte. Ostajem u Grandu. Prvo, zato što sam ugovorom vezana za ovu kuću, a drugo, zato što sam zahvaljujući njoj tu gde jesam", kaže Katarina Živković.

Ni najpopularnija zvezda "Granda" Rada Manojlović nema drugačiji stav: "Mislim da su Saša Popović i Željko Mitrović profesionalci u svom poslu i da neće doći do takvih uslovljavanja kada smo mi, pevači, u pitanju. Do sada mi se niko tim povodom nije obratio. Ja neizmernu zahvalnost dugujem Saši Popoviću i ostaću mu verna do kraja".

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>