Svet

Region

Robert Patinson napušta glumu?

Glumac Robert Patinson koji se proslavio ulogama Edvarda Kalena u filmu "Sumrak saga"i Sedrika Digorija u filmu "Hari Poter i vatreni pehar", odlučio je da se povuče sa filmsog platna.

Robert Patinson napušta glumu?



Robert Patinson: Nekad kosu nisam prao po šest nedelja, a sad čak i kremu mažem
Prema pisanju stranih medija, Robert se na ovakav potez odlučio jer više ne može da podnese pritisak javnosti i to što je stalno izložen medijima.Glumac smatra da je svojom popularnošću izgubio svoj identitet i da je za njega najbolje da se povuče iz glume.

Iako mnogi sanjaju  o crvenin tepisima, glamuru i slavi, Robu to predstavlja veliko opterećenje: "Najviše žali za izgubljenom privatnošću i to što se svaki njegov potez prati, a samim tim i njegove partnerke moraju da trpe to isto", rekao je izvor blizak glumcu.

Ova vest šokirala je Patinsonove fanove širom sveta, ali prema rečima izvora, popularni glumac se neće skroz povući iz sveta filma, već se njegova karijera premestiti iza kamera.

"On želi da  njegova budućnost bude skroz drugačija. Ne vidi više sebe kao glumca i zato je rešio da svoj talenat premesti iza kamera. Planira i da režira svoj prvi film", dodaje izvor.

Iako Roberta Patinsona nećemo više gledati kao glumca imaćemo prilike da uskoro uživamo u njegovom prvom rediteljskom ostvarenju.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>