Region

Svet

Stanija Dobrojević uživala u čarima Kopaonika i podizala adrenalin do maksimuma! (Foto)

Srpska starleta Stanija Dobrojević vratila se krajem protekle nedelje sa zimovanja na Kopaoniku, koje će, kako sama kaže, dugo pamtiti, naročito ako se uzmu u obzir avanture koje je tamo doživela.

Stanija Dobrojević uživala u čarima Kopaonika i podizala adrenalin do maksimuma! (Foto)



Stanija Dobrojević blistala u venčanici: Kako vam se dopada njeno anđeosko izdanje? (Foto)
Stanija se na najpoznatijoj srpskoj planini pored skijanja oprobala i u vožnji boba po šinama, motornih sanki, ali i snežnog tabača.

"Skijališta Srbije me svaki put iznova iznenade! Nisam prvi put na Kopaoniku, ali do sada nisam uživala u vožnjama koje su mi podigle adrenalin do maksimuma. Od tabača snega,
Stanija Dobrojević sa pet momaka uživa na Kopaoniku (Foto)
  preko fenomenalnog boba na šinama do zip lajna i spuštanja niz planinu na sajli, koje je bilo vrhunac! Ništa manje zanimljivi nisu bili spust na gumi i vožnja motornim sankama, a kada se sve sabere i oduzme, otkrila sam jednu totalno novu dimeziju Kopaonika koja me je ostavila bez teksta", kaže Stanija Dobrojević koja je na zimovanju bila u društvu brata Sanija i nekoliko prijatelja.



Naša najatraktivnija starleta je bila smeštena u hotelu Grand, u čijem SPA centru se redovno relaksirala nakon napornog dana na skijama. Inače, proteklu nedelju u MK Mauntin Rizortu proveli su i Čedomir Jovanović sa porodicom, glumačka ekipa iz filma "Montevideo", ali i brojne druge poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života Srbije i regiona.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>