Region

Svet

X Factor Adria: Tamara Milanović otvorila šesti lajv! Kristina Kovač - Tamara, ja te volim!

Takmičarka šoua "X Factor Adria" Tamara Milanović prva je nastupila u šestoj finalnoj emisiji. Prošle nedelje lajv je otkazan zbog epidemije gripa, a posle dve nedelje pauze takmičari su se dobro pripremili.

X Factor Adria: Tamara Milanović otvorila šesti lajv! Kristina Kovač - Tamara, ja te volim!



Šestu finalnu emisiju takmičenja "X Factor Adria" otvorila je Tamara Milanović i posle dve nedelje prva je stala pred žiri koji čine Željko Joksimović, Kristina Kovač, Emina Jahović i Kiki Lesendrić. Tamara kaže da je ovog puta odabrala pesmu koja joj se privatno jako dopada, ali je pre nastupa prokomentarisala kako oseća veliki pritisak zbog očekivanja koja publika i žiri imaju, ali i ona sama oseća. U pitanju je pesma koju u originalu izvodi Bon Iver, a koja se zove "Skinny love".

Kao što se do sada pokazalo, balade su Tamarina uža specijalnost, pa nije ni čudo što je i ovog puta uspela da potpuno profesionalno odradi svoj nastup. Prva je komentarisala Emina koja je rekla: "Bila si divna kao i uvek" i zamolila publiku za aplauz, a onda Željko: "Bila si perfektna! Neverovatna emocija, ne bih ništa dodavao da ne bih pokvario".

"Tamara, ja te volim", odmah je rekla Kristina Kovač i rekla da je njen izbor pesama odličan i da joj predviđa fenomenalnu budućnost. I Tamarin mentor Kiki imao je samo pozitivne komentare: "Očito je da ideš pravim putem", kratko je rekao.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>