Region

Svet

Željko Mitrović uvodi promene na Pinku: Pinkove zvezde umesto Zvezda Granda!

Vlasnik kompanije RTV Pink Željko Mitrović, rešio je da uzvrati udarac Grand produkciji koja je u vlasništvu Saše Popovića i Lepe Brene, pa im se nakon prodaje ove grandiozne produkcije, suprotstavi novim emisijama na svojoj televiziji.

Željko Mitrović uvodi promene na Pinku: Pinkove zvezde umesto Zvezda Granda!



Nakon što su Saša Popović i Lepa Brena prodali 51 posto "Grand produkcije" kablovskoj mreži SBB, Željko Mitrović je odlučio da od marta izbaci s programa svoje televizije emisiju "Narod pita". Već je krenuo sa sankcijama prema Grandu pa je juče, umesto Grand kanala, u okviru Pinkovog paketa Pink klik, kao i kod kablovskih operatera i na IPTV-u, pušten novi kanal sa narodnom muzikom Bravo music.

Saša Popović: Bez ikakvog uzbuđenja, uživajte u emisijama i budite srećni što postoji Željko Mitrović
Kako Kurir saznaje, rukovodstvo "ružičaste televizije" donelo je niz odluka, a prva je uvođenje Bravo musica na kablu, na kojem će se emitovati narodna muzika. Odlučeno je i da se pokrene emisija "Bravo šou", koja će ići na zemaljskom Pinku umesto "Grand šoua".

Saša Popović i Lepa Brena prodali Grand za 15 miliona evra?!
"U okviru muzičke izdavačke kuće City records biće izdavana i sva narodnjačka izdanja pod etiketom "Bravo music". Ona će se baviti pretežno produkcijom narodne muzike i imaće za cilj da okupi sve poznate pevače tog žanra. Oni koji pređu u Željkovo jato imaće veliki prostor u kampanjama svojih izdanja na novom muzičkom kanalu, koji će biti u etru i na kablu i na satelitu. Inače, "Bravo šou" biće emitovan u udarnom terminu", rekao je Kuriru dobro obavešteni izvor i dodao:

Nova Grand TV startuje od marta! Pink ostaje bez najgledanijih emisija?!
"Kako ugovor sa Grandom još uvek važi, kad on bude istekao, a to će se desiti sa jesenjom programskom šemom, na Pinku se sprema veliko takmičenje "Izbor Pinkove zvezde", u kojem će se tražiti novi talenti, slično "Zvezdama Granda". Prve audicije s eminentnim i poznatim autorima, koji će biti i u žiriju tog serijala, kreću po Srbiji već sredinom marta. Najbolji u tom takmičenju će posle izdavati albume za City records, a cilj Pinkove produkcije je da te nove projekte izdigne na vrhunski nivo i po pitanju produkcije i po pitanju kvaliteta.

"Na Pinku žele da se projekti znatno razlikuju od drugih sličnih projekata koji su dosad bili na našim prostorima", rekao je izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>