Region

Svet

Jelena Golubović vlasnika restorana polivala vodom i gađala stolicom

Pobednica Farme 5 Jelena Golubović proslavila je Dan zaljubljenih bez svog verenika Čupe Kalača koji joj je po svoj prilici jako nedostajao, pa je utehu potražila u alkoholu.

Jelena Golubović vlasnika restorana polivala vodom i gađala stolicom



Odavno posvađane: Jelena Golubović i Vendi u novom rijalitiju na TV Pink! (Video)
Rediteljka je u jedan beogradski restoran izašla sa svoje četiri drugarice. Nakon nekoliko čašica alkohola Jelena je počela da gubi kontrolu tako što je počela da pravi lom. Vlasnika restorana gađala je stolicom, a potom i polila vodom.

"Dok se vrtela sa stolicom iznad glave, prišao joj je gazda i zamolio da to ne čini. Ona je u tom momentu bacila stolicu ka gazdi, a on je uspeo da je uhvati! Okrenuo se, a Jelena ga je polila vodom iz čaše i gađala ledom. Jedva je uspeo da joj objasni da ne može tako da se ponaša zbog ostalih gostiju, pa se ona nakratko smirila i nastavila da đuska. U jednom trenutku je čak i skočila na gazdina leđa, zbog čega se on našao u čudu", rekao je izvor koji se u tom trenutku nalazio u kafani.

Jeleninim drugaricama izgleda ovaj vid zabave nije nepoznat, pa su se sve vreme smejale rediteljkinim ispadima, a kada je nekolicina gostiju prišla i zamolila ih da je smire, četiri dame su odgovorile da ona na taj način samo želi da privuče pažnju. Pretpostavlja se da joj je verenik Čupo jako nedostajao to veče, pa je pokušavala da zaboravi kako u tom trenutku nisu zajedno.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto:Facebook/Jelena Golubovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>