Style

Ljubav

Stanija Dobrojević blistala u venčanici: Kako vam se dopada njeno anđeosko izdanje? (Foto)

Staniji Dobrojević baš ne polazi za rukom da malo predahne od naslovnih strana. Gde god se pojavi tu su objektivi, a ukoliko se njihovim vlasnicima posreći, dobiće i jedan seksi osmeh. Ovaj put je to bila prava poslastica. Stanija u belom, apsolutni mamac za muške poglede.

Stanija Dobrojević blistala u venčanici: Kako vam se dopada njeno anđeosko izdanje? (Foto)



No, na sreću svih muškaraca, iako je ona predana samo jednom, Stanija Dobrojević ne staje pred oltar. Bar ne još.

Stanija Dobrojević: Ovaj strašni vetar mi je podigao suknjicu! (Foto)
Naime, jedna od najatraktivnijih ličnosti na našim prostorima, harizmatična finalistkinja četvrtog serijala rijalitija Farma, bila je počasna gošća revije na ovogodišnjem, trinaestom Sajmu venčanja u Beogradu. Tako je 14. februara, na Dan zaljubljenih, ponosno prošetala modnom pistom u raskošnoj beloj haljini o kakvoj mašta svaka pripadnica lepšeg pola. Bio je ovo prvi put da je Stanija obukla venčanicu, pa je i sama uzbuđeno priznala za dnevni list "Alo" da se oseća odlično, kao Pepeljuga.


Foto: Jelena Vučetić/alo.rs

Stanija Dobrojević sa Filipom Panajotovićem otputovala na Kopaonik?! Ipak se pomirili? (Foto)
Obzirom da se nedavno pomirila sa manekenom Filipom Panajotovićem pa trenutno uživaju u ljubavi još većeg intenziteta, a i da je na Dan zaljubljenih dobila najlepši poklon od svog dečka - tetovažu sa njenim imenom, ko zna... Možda je Staniji ovo neka naznaka da bi se uskoro mogla zakleti na večnu ljubav.

Kako god bilo, mi joj želimo da tog dana obuče svoju savršenu venčanicu i da se to "čuveno" DA, o kojem mašta svaka žena, desi baš onda kada bude želela. Iako će tada slomiti srce gotovo svakog muškaraca.

Autor: B.B.
Foto: Jelena Vučetić/alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>