Region

Svet

Lepoj Breni na koncert u Novom Sadu stižu pokloni iz Hrvatske

Delegacija Grada Karlovca zbog Brene stiže u Novi Sad. Organizatori pevačicinog koncerta u karlovačkom naselju Krnjak, koji će ona održati 8. marta  će biti Brenini gosti u Spensu, gde će ona posle 18 godina održati spektakl pred Novosađanima.

Lepoj Breni na koncert u Novom Sadu stižu pokloni iz Hrvatske



Lepa Brena pred koncert u Novom Sadu: Volim sve sama da proverim i tražim samo mir!
Načelnik opštine Dejan Mihajlović i dožupan karlovački Siniša Ljubojević dolaze punih ruku poklona za folk zvezdu, ali i da vide šta će sve to ona prirediti i njihovim građanima, koji s nestrpljenjem očekuju susret sa omiljenom pevačicom.

"Brenu je obradovala vest da na njen večerašnji koncert u Spensu dolazi delegacija iz Karlovca, tačnije opštine Krnjak, gde će ona pevati 8. marta. Kako su najavili, pevačicu će iznenaditi poklonima. Pored cveća, doneće joj i suvenire njihovog grada, kao i još nešto što ni nama nisu rekli", kaže izvor iz organizacije spektakla u Novom Sadu.

Lepa Brena će pred izlazak na scenu odvojiti vreme kako bi dočekala svoje goste koji
Koncert Lepe Brene za Dan zaljubljenih rasprodat, novi kontigent karata u prodaji (Foto)
  će biti smešteni u VIP deo Spensa, a sa njima će se družiti i nakon koncerta, za koji su organizatori zbog velikog interesovanja pustili u prodaju još jedan kontingent karata. Sa predstavnicima grada Karlovca ona će pričati o detaljima spektakla koji je iz dvorane "Mladost" premešten na stadion "Krnjak", koji može da primi 15.000 ljudi. Na taj teren, ako vremenski uslovi dozvole, Brena će najverovatnije sleteti helikopterom.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>