Region

Svet

Marko Vanila opljačkan usred Beograda: Ostao bez 500 evra!

Marko Vanila opljačkan je u jednom klubu usred Beograda, ali je svom srećom kod sebe nije imao pasoš, ličnu kartu i vozačku dozvolu, pa nije izgubio lična dokumenta.

Marko Vanila opljačkan usred Beograda: Ostao bez 500 evra!



Aleksandra Džidža Stojković i Marko Vanila u romantičnoj vezi?! (Foto)
Svoja dokumenta ostavio je u kolima ispred kafića, a izvor blizak DJ-u kaže da je Marko izašao sa društvom u jedan klub i na stolu mu je bio novčanik, telefon i ključevi od kola. U jednom trenutku je izašao da razgovara telefonom, a njegovi prijatelji ostali su oko stola:

"Kada se vratio, video je da mu nema novčanika.  Pomislio je da je možda ispao, pa ga je potražio ispod stola, ali ga nije bilo. Pitao je prijatelje sa kojima je sedeo, ali oni ništa nisu videli. Bilo ko je mogao da prođe i samo da pokupi novčanik. Prijavio je obezbeđenju lokala, ali nisu uspeli da pronađu lopova".

Marko kaže da je bio u šoku: "Nije trebalo da ostavljam novčanik, ali sve vreme sam bio tu. Pozvonio mi je telefon, u pitanju je bio važan poziv, tako da sam istrčao napolje kako bih mogao da se javim, jer je unutra bila glasna muzika. Bio sam u šoku kad sam video da mi je novčanik nestao, nije me bilo bukvalno pet minuta. Ali sam sam kriv, ubuduće ću više paziti", kaže bivši farmer.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Marina Lopičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>