Region

Svet

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi se potukle ispred zgrade Pinka! (Video)

Dve iskusne učesnice rijalitija Farma, Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi nastavile su sukob koji je počeo pre 12 godina u jednoj emisiji, a sada se sve završilo i fizičkim obračunom.

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi se potukle ispred zgrade Pinka! (Video)



Vesna Vukelić Vendi: Samo ja mogu da smirim Jelenu Golubović i da zavedem red na Farmi! (Foto)  
Rediteljka i pobednica Farme 5 koja je više puta šokirala naciju Jelena Golubović i pevačica Vesna Vukelić Vendi posvađale su se pre 12 godina u jednoj emisiji koju je vodila Jelena Bačić Alimpić, a sada se sukob i nastavio ispred zgrade "Pinka".

Nakon što su se posvađale pred kamerama, Jelena i Vendi nisu imale prilike da se ponovo sretnu i reše svoje probleme, sve do trenutka kada su se našle ispred zgrade "Pinka". Dok su obe bile na visokim štiklama, to ih nije sprečilo da se gurkaju na ulici i fizički obračunaju, a sve je snimila i ekipa "Paparazzo lova".

Jelena Golubović i Vesna Vukelić Vendi zajedno u novom rijalitiju: Osuđene na isti krevet!
Spekuliše se da bi Jelena Golubović i Vendi trebalo da se nađu u novom rijalitiju u kome bi se zajedno našle u vrlo skučenom prostoru. S obzirom da su se potukle na ulici, ostaje samo da se pitamo šta bi se dogodilo kada bi bile zatvorene zajedno, jer smo već imali prilike da vidimo koliko učesnicima rijalitija lako opadne tolerancija.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>