Region

Svet

Brat Novaka Đokovića sa devojkom na promociji spota Nevene Božović (Foto)

Nevena Božović je u ponedeljak uveče u jednom beogradskom restoranu predstavila spot za pesmu "Znam da noćas gubim te", a promociji je prisustvovao i brat Novaka Đokovića sa devojkom.

Brat Novaka Đokovića sa devojkom na promociji spota Nevene Božović (Foto)



Premijerno: Pogledajte novi spot Nevene Božović za pesmu Znam da noćas gubim te! (Foto+Video)
"Srećna sam i zadovoljna jer je spot baš onakav kakav sam želela da bude. Spot je sniman na predivnim lokacijama Kopaonika kao i u Grand Hotelu. Srce mi je puno jer je došao veliki broj mojih kolega i prijatelja da me podrži večeras. Zahvalna sam svima i ovo je stvarno najlepše veče u novoj 2014. godini", rekla je Nevena Božović.



Na promociji je uživao i veliki broj poznatih: Marija Kilibarda, Boki Perić, Ana Milenković, Mirko Luković, Aleksa Jelić, Ana Štajdohar, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Zoran Stanić, Saška Janković, Aleksandra Dabić, Ivan Petrović, Dragana Mićalović, kao i Srđan Đoković.

Bivša devojka Novakovog brata Marka Đokovića, Dragana Mićalović, takođe je došla da pruži podršku Neveni, a nije propustila priliku da pozdravi ni najmlađeg Đorđa, koji se po prvi put u javnosti pojavio sa novom devojkom Adom Dendom.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>