Region

Svet

Mia Borisavljević iskeširala 150.000 evra: Kupila dva stana u Beogradu!

Pevačica Mia Borisavljević odlučila je da zarađeni novac potroši tako što će ga investirati u nekretnine, pa je iskeširala 150.000 evra za kupovinu dva stana u naselju Filmski grad, a opremiće ih nameštajem iz Milana.

Mia Borisavljević iskeširala 150.000 evra: Kupila dva stana u Beogradu!



Mia Borisavljević se tetovira da bi prekrila ožiljak?
"Mia je odlučila da ušteđevinu uloži u stanove, pa je tako nedavno pazarila dva stana u naselju Filmski grad. Ona je za ta dva stana dala 150.000 evra, a ukupna površina obe nekretnine je 100 metara kvadratnih. Mia će ovih dana otputovati u Italiju na skijanje, a ujedno će svratiti i do Milana, gde će odabrati neke komade nameštaja za svoje stanove.

Inače, ona planira da ove dve nekretnine spoji, tako da će majstori na tome uveliko raditi dok će pevačica uživati u skijanju i kupovini. Pored toga što je za sebe kupila stanove, Mia je nedavno završila i renoviranje kuće svojih roditelja u Valjevu, a to zadovoljstvo ju je koštalo oko 100.000 evra" izjavio je za naš list izvor blizak pevačici.

Mia Borisavljević je potvrdila ove informacije: "Tačno je da novac ulažem u nekretnine, ali nikada nisam volela da pričam o takvim stvarima, pa da ispadne kako se hvalim, tako da ću i sada ostati dosledna tome", izjavila je Mia.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Mia Borisavljević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>