Region

Svet

Mina Joksimović nasledila tatin talenat: Poslušajte kako peva! (Foto+Video)

Mina Joksimović nova je zvezda na domaćoj sceni! Naime, ona medijski proboj nije načinila svojevoljno, već je za nju to učinila znatiželjna javnost, koja je iznenađena činjenicom da je malena ćerka Željka Joksimovića izrasla u pravu lepoticu.

Mina Joksimović nasledila tatin talenat: Poslušajte kako peva! (Foto+Video)



Ovo je zanosna Mina, ćerka Željka Joksimovića! (Foto)
Ćerka proslavljenog kantautora Željka Joksimovića, Mina, iznenadila je, ali i oduševila, javnost objavljivanjem svojih provokativnih fotografija na društvenoj mreži Fejsbuk. Devojčurak kakvom je pamtimo, sada je 19-ogodišnja samouverena i atraktivna devojka, koja se ne libi da svoje ženske atribute, ali na sofisticiran način, pokaže ma socijalnim mrežama.



A da joj prijaju iznenadna "svetla reflektora", pokazala je i Mina, te na svom Fejsbuk profilu napisala: "Hvala svim novinama na ovako divnim tekstovima i lepim rečima. Širimo ljubav."

 


Inače, još ranije je Željko govorio da je njegova ćerka nasledila njegovu muzikalnost, i da se ne ustručava da od nje potraži savet. Stoga, sasvim je realno očekivati da se talentovana Mina javnosti uskoro predstavi i svojim talentom za muziku, te krene stopama uspešne karijere svog oca.

Doduše, nju smo ranije već imali priliku da čujemo, i to u duetu sa slavnim tatom. Naime, Željko i Mina su još 2009. godine snimili simpatičan duet "Šta je ljubav", a koliko gospođica Joksimović ima dara za pevanje, poslušajte i procenite sami:



Autor: T.I.
Foto: Facebook/Mina Joksimović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>