Region

Svet

X Factor Adria: Otkazan sledeći lajv zbog epidemije gripa!

Šesti lajv šoua X Factor Adria otkazan je zbog epidemije gripa! U utorak, 11. februara, finaliste nećemo gledati na sceni u nastupima uživo, već će biti emitovana specijal emisija "Upoznaj svog favorita".

X Factor Adria: Otkazan sledeći lajv zbog epidemije gripa!



X Factor Adria: Kristina Kovač vs. Emina Jahović - Odnosi sve napetiji!
Virusna epidemija "pokosila" je ne samo finaliste šoua X Factor Adria, već i ostatak ekipe koja marljivo radi na realizaciji regionalno najpopularnijeg muzičkog takmičenja. Upravo zbog toga, odlučeno je, na žalost svih, da se redovni lajv koji ide utorkom - otkaže! Umesto toga, biće emitovana specijalna emisija, posvećena finalistima popularnog šoua.

X Factor Adria: Suze i na sceni, i u bekstejdžu - Najemotivniji lajv do sada! (Video)
"Nažalost, epidemija gripa trenutno vlada u X Factoru, pa smo planiranu pauzu koja treba da se desi nakon polovine emitovanja emisija uživo, samo pomerili za ovaj utorak kada ćemo prikazati X Factor Specijal koji po pravilima služi da gledaoci maksimalno upoznaju takmičare. Približavamo se finalu i pravi je trenutak da napravimo presek njihovih dosadašnjih nastupa, izjava i utiska koji su na sve nas ostavili. Mentori su se vezali za svoje štićenike, naporno rade sa njima  i tuguju kada neko napusti takmičenje. Ali oni ih dobro poznaju, a vreme je da i gledaoci maksimalno dobro upoznaju naše mlade buduće zvezde i tako odluče kome će poveriti muzičku scenu celog regiona", stoji u saopštenju Produkcije.

Finalistima i ekipi šoua X Factor Adria želimo brzo ozdravljenje, a u utorak, od 21 čas, na TV Pink, uživaćemo u specijal emisiji "Upoznaj svog favorita".

Autor: T.I.
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>