Region

Svet

Goga Sekulić za Dan zaljubljenih u Njujorku, a evo i zbog koga!

Goga Sekulić pakuje kofere, te će se ponovo upustiti u prekoatlantsku avanturu. Destinacija - Njujork, gde će provesti Dan zaljubljenih, i to na poziv jednog izuzetno romantičnog obožavaoca.

Goga Sekulić za Dan zaljubljenih u Njujorku, a evo i zbog koga!



Pevačica Goga Sekulić pre nešto više od mesec dana vratila se sa svoje turneje u Americi, a sad će opet kupiti avionsku kartu za "obećanu zemlju". Naime, ona je dobila poseban poziv jednog obožavaoca, na koji nikako nije mogla da ostane "gluva".

Goga Sekulić u Majamiju: Igoru i meni nije bilo suđeno da ovde provedemo medeni mesec! (Foto)
Izvesni Miloš kontaktirao je Gogu preko Fejbuka, te izrazio želju da pevačica svojim prisustvom ulepša Dan zaljubljenih njemu i njegovoj supruzi, koji upravo na taj dan slave sedmu godišnjicu svog braka. Kako je napisao, upravo je Goga obeležila njihovu ljubav, jer su se na njenom nastupu u "Velikoj jabuci", takođe 14. februara, upoznali pre tačno osam godina.

 


Naravno, ovakav romantični gest kojim Miloš planira da iznenadi svoju suprugu, Goga nije mogla da zanemari, te je sa zadovoljstvom prihvatila njegov predlog i uzbuđeno pakuje kofere da oda počast ljubavi.

Autor: T.I.
Foto: Facebook/Goga Sekulić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>