Region

Svet

Zvezde Granda: Počeo drugi krug! Petar, Jasmin, Minel, Stefan S. i Stefan K. prošli dalje! (Foto)

Počelo je i drugo kvalifikaciono kolo takmičenja "Zvezde Granda", a ono je donelo nova pravila koja će se od sada poštovati. Od šest takmičara u baražu petorica koji su prošli dalje su: Stefan Kalajdžić, Petar Nisić, Jasmin Hasić, Minel Spahović i Stefan Stevanović.

Zvezde Granda: Počeo drugi krug! Petar, Jasmin, Minel, Stefan S. i Stefan K. prošli dalje! (Foto)



Zvezde Granda: Radiša, Novica, Igor, Danijel i Milan prošli dalje u drugom baražu! (Foto)
Što se novih pravila tiče, zavesa je ostala između kandidata i žirija, ali ovog puta kandidati ne napuštaju takmičenje ako posle prve strofe ne dobiju nijedan glas. U večerašnjoj emisiji predstavili su se muški takmičari koji su prošli u drugo kolo, a žiri je odlučivao ko prolazi u treći krug.



Za razliku od prethodnih emisija, ovog puta je svaki kandidat pevao po dve pesme, skraćene verzije, pa su imali više vremena da osvoje žiri i njihove glasove. U slučaju kada je žiri jednoglasan, žiri "Grand" produkcije koji čine Lepa Brena i Saša Popović nemaju pravo glasa i ne mogu da promene njihovu odluku. Ipak, večeras je umesto Lepe Brene u žiriju bio Žika Jakšić, jer se u vreme snimanja ove emisije Brena nije nalazila u Beogradu.



Zvezde Granda: Zorica Brunclik - Kako se Lepa Brena ofucala! (Foto)
Upravo tokom jednog od glasanja "Grandovog" žirija, izjava Saše Popovića nasmejala je sve u studiju. On je rekao: "Jako je teško reći kome sada dići, kome ne dići", a odmah nakon toga svi su počeli da se smeju. Snežana Đurišić nadovezala se sa: "Kome možeš....", a Sale je onda objasnio da misli na zavesu.

S obzirom da je počeo drugi krug takmičenja Zvezde Granda, žiri je bio mnogo ozbiljniji u odabiru kandidata, a to je dovelo do brojnih "čarki" među članovima. Zorica Brunclik i Aca Lukas se nekoliko puta ni su složili, ali ipak nije došlo do većih svađa.



Posle jednog od kandidata, koji se odlučio za pesmu Sergeja Ćetkovića žiri je bio poprilično podeljenog mišljenja. Ženski deo pritisnuo je taster, dok su se muškarci složili da on ne treba da ide dalje. "Želim da skrenem pažnju svim kandidatima, ako ovako nastave da pevaju ne znam šta ćemo. Mi ćemo top 12 napraviti i ne znam za koga ćemo glasati", rekao je Aca Lukas.

Zvezde Granda: Zorica Brunclik i Saša Popović zaratili - Ne možemo više ovako!
S obzirom da po novim pravilima, ako u baražu ne bude petoro kandidata, ni nema baraža. Odnsono svi koji su prošli u baraž prolaze dalje, a žiri se plašio da će takva situacija biti i večeras. Kada je na scenu izašao dečko koji je pevao pesmu Šabana Šaulića, dobio je četiri "da", ali Zorica Brunclik nije pritisla taster. Kada joj je Saša Popović dao reč pobunila se kako njeno mišljenje nije relevantno, pa je i tu došlo do manje prepirke. Iako Zorica nije dala peto "da", vrhovni žiri presudio je u korist kandidata.



Posle mnogo kandidata koji nisu ostavili specijalno dobar utisak, prvi koji je prošao dalje sa svih pet tastera je Stefan Stefanović. Iako je Snežana Đurišić u početku komentarisala da mu treba skinuti štipaljku sa nosa, kada je otpevao drugu pesmu "Ti meni lažeš sve" dobio je svih pet tastera i prošao u baraž.



Izgleda da je on "otvorio sezonu", pa je i sledeći takmičar prošao sa svih pet "da". To je bio peti takmičar koji je dobio pravo da se pokaže u baražu , a onda je na scenu izašao i poslednji takmičar za ovu emisiju. I on je dobio svih pet glasova i kao šesti takmičar u baražu, odlučio da baraž ovog puta uopšte postoji.

Ipak je jedan od njih šestoro morao da ispadne, a dalje su prošli
Stefan Kalajdžić, Petar Nisić, Jasmin Hasić, Minel Spahović i Stefan Stevanović.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>