Region

Svet

X Factor Adria: Kristina Kovač vs. Emina Jahović - Odnosi sve napetiji!

Kristina kovač, sudija i mentor u šouu X Factor Adria, poznata je po svojim direktnim i iskrenim komentarima, zbog čega često ume da se zameri svojim kolegama. Ovog puta, prozvanom se našla Emina Jahović.

X Factor Adria: Kristina Kovač vs. Emina Jahović - Odnosi sve napetiji!



Muzičko takmičenje X Factor Adria postaje sve napetije, a tome su doprinele i sudije svojim međusobnim odnosima. Naime, Kristina Kovač dobro je poznata kao vrlo direktna, koja svoju kritiku ume da iznese vrlo precizno i vez uvijanja. To ju je često koštalo dobrih kolegijalnih odnosa sa ostalim sudijama, pa se nebrojeno puta našla u "klinču" sa Željkom Joksimovićem. Međutim, ovog puta, varnice pršte između nje i Emine Jahović.

X Factor Adria: Kristina Kovač - Haris Ćato uopšte ne napreduje, i za to je kriva Emina!
Kristina je bila vidno razočarana zbog ispadanja njene grupe 4U u poslednjem lajvu, a čije članice su se za ostanak u šouu borile u duelu sa Harisom Ćatom. Talentovane devojke su ispale, a mladi Haris ostao, a ostao je i dubok osećaj razočarenja kod Kovačeve. Ona je tom prilikom izjavila da niti 4U niti Ćato nisu zaslužili da se nađu u dvoboju, ali i dodala da Haris, uprkos neospornom talentu, još uvek nije pokazao svoj pun potencijal, i da je to upravo greška njegove mentorke Emine koja mu očito ne daje odgovarajuće numere.

Ovakva opaska razljutila je Eminine fanove, a izgleda da ni nju nije baš ostavilo u sjajnom raspoloženju, te se polemika razvila, a gde drugde - do na društvenim mrežama. Eminini fanovi osuli su paljbu po Kristini, proglašavajući je najvećom "zlotvorkom" u šouu, dok se Jahovićeva oglašavala kako bi odbranila svog štićenika Harisa, iako zapravo Kovačeva na njegov račun nije ni iznela negativno mišljenje.


"Što se Harisa tiče, od njega nema boljeg u čitavom takmičenju, samo drugačijeg. On je čudo od deteta... a na vama je da to prepoznate ili ne", napisala je Emina na Tviteru, a potom dodala i nešto na koleginicin račun: "Dragi moji fanovi, molim vas ne pišite ružne reči o Kristini... bez obzira na sve, u zajedničkom smo projektu. Njen način nije moj."

Kako stvari stoje, u nastavku takmičenja bitka će se odvijati na dva fronta: među takmičarima i među sudijama. A gledaocima ne preostaje ništa drugo, do da se prepuste drami kao pred kakvim dobrim blokbasterom.

Autor: T.I.
Foto: Ilustracija/Facebook/Kristina Kovač, Facebook/Emina Jahović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>