Region

Svet

Ivan Marinković: Moja ćerka je odlično prihvatila Saru! (Foto)

Ivan Marinković i Sara Trajanović u žaru svoje ljubavi otkrivaju kakvi su im planovi za budućnost, te kažu da će im teško pasti razdvojenost zbog manekenkinog poslovnog angažmana, ali veruju da će njihova ljubav prebroditi sve teškoće.

Ivan Marinković: Moja ćerka je odlično prihvatila Saru! (Foto)Bivši farmeri Ivan Marinković i Sara Trajanović tek što su uplovili u ljubavnu vezu, a već moraju da se rastaju. Naime, manekenka sutra zbog posla putuje u Istanbul, gde će ostati dva meseca. Ipak, ona je sigurna da će njihova ljubav prebroditi tu razdvojenost.

Ivan Marinković i Sara Trajanović u naletu strasti razmenjivali vruće dodire i poljupce! (Foto)
"Upravo idem da kupim kameru kako bih je u stopu pratio preko Skajpa dok je tamo. Neću odlaziti kod nje jer zbog kastinga ne bismo stigli ni da se viđamo", kaže Ivan, dok Sara dodaje da ne sumnja u njihovu ljubav i da će tih 60 dana brzo proći. Iako su se pred kamerama uglavnom svađali, Ivan kaže da je od početka verovao u hemiju između njega i Trajanovićeve.

"Pustio sam Saru da preboli dečje bolesti i konačno prizna da joj se sviđam jer sam to video u njenim očima. Znao sam da veza sa Akijem neće potrajati i samo sam čekao da se moje tvrdnje obistine. Nakon "Farme" počeli smo da se viđamo na žurkama i u emisijama, pa smo tako dočekali pravi momenat da budemo zajedno", zadovoljno priča Ivan.


Foto: Vesna Lalić

Ivan Marinković i Sara Trajanović ponovo u vezi: Naša ljubav još jednom će biti na testu! (Foto)
Njih dvoje ne kriju da im je ljubav jača nego ikada i da, ukoliko sve bude kako treba, biće joj drago da bude supruga Marinkovića. "Tek smo na početku, pa je rano da pričamo o tome. Mlada sam, predamnom je fakultet i karijera, ali bože zdravlja, ako sve bude kako treba, ne bežim od toga da postanem supruga i majka", u dahu je rekla Sara i priznaje da joj je sadašnji dečko oprostio avanturu sa Akijem Markovićem.

Bežala sam od tih emocija, ali se ne kajem što se naša veza nije desila ranije, jer sada možemo da uživamo van kamera. Imala sam tu kratku vezu, on je i to istolerisao i pustio me da lupim glavom o zid - rekla nam je Sara i priznala da je oduševljena Ivanovom ćerkom Lenom.

Sara Trajanović u tajnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem! Proverava joj poruke na mobilnom telefonu?
"Lenica je preslatko malo biće, odmah smo se združile i ona mi je u poverenju rekla čak i neke stvari koje nije otkrila tati. Ne smam da otkrivam Lenine tajne, ali recimo da je reč o jednoj simpatiji iz školice. Još mi nije tražila da joj rodim brata ili sestru, voli ona da uživa i da bude sama u centru pažnje. Ako me pita, javiću vam", priča kroz osmeh manekenka, a Marinković ne krije da je zadovoljan kako je njegova mezimica prihvatila Saru.

"Kada smo Saru odvezli kući jedno veče, odmah je pitala "hoćemo li opet da je vidimo, hajde zovi je odmah", i onda me je svaka dva minuta pitala da li je pristala ponovo da dođe. Evo, već u subotu ona i ja idemo kod Sarine drugarice koja ima decu na rođendan, dok će moja draga uveliko biti u Istanbulu", ponosno nam je ispričao bivši muž Goce Tržan.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Vesna Lalić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>