Region

Svet

Hari Varešanović: X Factor je pogrešan način da se pravi karijera

Hari Varešanović će Dan zaljubljenih, 14. februara, provesti sa Beograđanima kojima će na taj dan pevati u klubu "Kasina". Raduje se nastupu na ovom mestu, gde je već pevao pre dve godine za svoj rođendan.

Hari Varešanović: X Factor je pogrešan način da se pravi karijera



Hari Mata Hari: Slab sam na Beograđanke
Miljenik bivših jugoslovenskih prostora Hari Varešanović tvrdi da su mu njadraži nastupi upravo u  klubovima, jer tu ima direktan kontakt sa publikom, te se upravo zbog toga posebno i raduje svom nastupu u beogradskom klubu "Kasina", zakazanom za Dan zaljubljenih.

Tog dana u Beogradu će koncerte imati i Doris Dragović i Josipa Lisac. Plašiš li se konkurencije?
"Nemam pojma ko je sve u Beogradu tog dana. Ja sam u klubu i to je sasvim drugačija atmosfera u odnosu na velike koncerte. Svi ćemo imati svoju publiku."

Nedavno si gostovao u šouu X Factor Adria. Šta misliš o takmičenjima tog tipa?
"Mislim da je to pogrešan način da se gradi karijera."

Zašto?
Hari Varešanović o X Factor Adria: Emina mi je omiljeni član žirija, ona je kao svetska zvezda
"U tim takmičenjima u poslednjih pet godina čuo sam sto dobrih pevača. Nažalost, niko ništa nije napravio. Pogrešno je što su tu prave zvezde šou i televizija, a ne pevači. Karijere treba drugačije da se prave, da se pevač sam posveti sebi i onome što želi da napravi. Moraju naći svoju ulogu, svoj izraz i poruku koju šalju publici. Dok to ne nađu, od njih nema ništa. Ta deca žele da budu poznata, a ne žele popularnost koja se stiče dobrim radom. Oni pevaju tuđe pesme, na stranom jeziku, kakvu onda oni ulogu mogu da imaju, pa neće ići u Englesku i tamo praviti karijeru."

Danas si objavio novu pesmu posle čak pet godina.

"Pesma nosi naziv "Da ti ko čovjek oprostim" i malo je neobičnija za grupu Hari Mata Hari. Tekst je naratorski i opisuje kako je devojka prevarila mladića. To prvo njemu priznaje, a on je to njoj oprostio, ali za to se, kako to biva, i pročulo."

Čuli smo da ćeš uskoro promeniti i imidž.
"Malo ću se redizajnirati, možda promenim frizuru. Skockan sam od šeste godine. Imam svoj identitet i nisam se mnogo tražio niti sam se menjao. Slab sam u kameleonstvu, ali sad ću malo čačnuti promene. Stilisti će odraditi svoj posao. Mi muškarci imamo farmerke, pantalone, crno i belo odelo, košulju, jaknu... Sve se vrti oko toga, a moraš da vodiš računa da ne uđeš u homoseksualni imidž. Nemam ništa protiv njih, ali nisam za vesele boje. Ja sam klasičan muškarac."

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>