Region

Svet

Sara Trajanović: Ivan mi je oprostio avanturu sa Akijem Markovićem

Sara Trajanović i Ivan Marinković ne kriju da uživaju u svojoj ljubavi koja je planula mesec dana po završetku rijalitija Farma. Atraktivna manekenka kazala je i da će joj, ukoliko sve bude kako treba, biti drago da bude Ivanova supruga.

Sara Trajanović: Ivan mi je oprostio avanturu sa Akijem Markovićem



Ivan Marinković i Sara Trajanović u naletu strasti razmenjivali vruće dodire i poljupce! (Foto)
Bivši farmeri Sara Trajanović i Ivan Marinković su svojim ljubavnim varnicama obeležili petu sezonu rijalitija Farma, a prava ljubav im se desila tek mesec dana po izlasku sa imanja u Lisoviću. Sada ne kriju svoje emocije, te sa ponosom pokazuju da je njihova ljubav jača no ikad.

Ivan Marinković i Sara Trajanović ponovo u vezi: Naša ljubav još jednom će biti na testu! (Foto)
Manekenka je čak kazala da joj ni pomisao na brak sa Ivanom nije previše strana. "Tek smo na početku, pa je rano da pričamo o tome. Mlada sam, predamnom je fakultet i karijera, ali bože zdravlja, ako sve bude kako treba, ne bežim od toga da postanem supruga i majka", rekla je Sara, i dodala da joj je sadašnji dečko oprostio avanturu sa pevačem Andrijom Akijem Markovićem.

"Bežala sam od tih emocija, ali se ne kajem što se naša veza nije desila ranije, jer sada možemo da uživamo van kamera. Imala sam tu kratku vezu, on je i to istolerisao i pustio me da lupim glavom o zid", kazala je Trajanovićeva.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Aleksandar Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>