Region

Svet

Nenad Aleksić Sha: Darija i ja smo raskinuli!

Iako su mnogi očekivali da bi uskoro mogli da objave veridbu, reper Nenad Aleksić Sha i njegova devojka Darija okončali su svoju vezu. Prema rečima muzičara, njegovoj sada već bivšoj devojci sve više je smetala njegova popularnost i obaveze oko posla, zbog čega su se često svađali, pa su na miran način odlučili da se rastanu.

Nenad Aleksić Sha: Darija i ja smo raskinuli!



Nenad Aleksić Sha zaprosio devojku, ona ga odbila! (Foto)
"Istina je da smo raskinuli. Nije nam išlo zajedno i odlučili smo da je najbolje da se rastanemo. Darija je super devojka, ali nismo mogli da se uskladimo obaveze", rekao je Nenad.

Darija i Sha prvi put su raskinuli posle reperove odluke da učestvuje u rijalitiju Farma, a pomirili su se onog trenutka kada je Neša napustio imanje u Lisoviću i kada ga je mlada devojka sačekala u studiju. Ipak, svađe su se nastavile zbog Nenadovih obaveza nakon rijalitija, a kako se pisalo nekoliko puta je i prosio, ali je Darija to odbijala jer je smatrala da je jako mlada za takav korak.

Reper je u poslednje vreme veoma zauzet oko svojih poslovnih obaveza, a trenutno zajedno sa Katarinom Živković promoviše njihov spot za pesmu "Ljubi me" koja je za kratko vreme postala veliki hit.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Nenad Aleksic Sha

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>