Region

Svet

Ivan Marinković i Sara Trajanović u naletu strasti razmenjivali vruće dodire i poljupce! (Foto)

Sari Trajanović dugo je trebalo da prizna da između nje i Ivana Marinkovića itekako postoje emocije. Sada, kada je to učinila, njih dvoje ne mogu da sklone ruke jedno s drugog.

Ivan Marinković i Sara Trajanović u naletu strasti razmenjivali vruće dodire i poljupce! (Foto)



Ivan Marinković i Sara Trajanović ponovo u vezi: Naša ljubav još jednom će biti na testu! (Foto)
Bivši farmeri Sara Trajanović i Ivan Marinković konačno su uplovili u ljubavnu vezu. Dugo se nagađalo hoće li lepa manekenka i bivši muž Goce Tržan ipak završiti zajedno nakon rijalitija, a sopstvenim priznanjem na društvenim mrežama Sara je to na radost fanova ovog para i potvrdila.

Sada, kada su konačno popustili pred emocijama, njih dvoje ne mogu da se zasite jedno drugog. Tako, ekipa emisije "Paparaco lov" u svom "špijuniranju" naletela je i na razmenjivanje nežnosti, ali i strasti ovog para.

Sara Trajanović u tajnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem! Proverava joj poruke na mobilnom telefonu?
Najpre, usnimljen je Ivan u svom automobilu, a onda se otkrilo i da je došao po svoju izabranicu Saru. Nakon vožnje, njih dvoje su završili u jednom stanu, a posle nešto više od sat vremena došlo je i vreme da Marinković odveze manekenku kući. Tako je i učinio, ali su se naposletku njih dvoje teškom mukom rastali. U automobilu su razmenjivali vruće poljupce i dodire, a što je potrajalo iznenađujuće dugo, pogotovu kada se ima u vidu da su vreme pre toga proveli zajedno.


Foto: Facebook/Ivan Marinković - Farma 5

Kakogod, Sara i Ivan definitivno uživaju u svojoj, ako je suditi po viđenim poljupcima i dodirima, izuzetno strastvenoj vezi, te možemo zaključiti da se Marinkoviću upornost itekako isplatila.

Autor: T.I.
Foto: Facebook/Ivan Marinković - Farma 5

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>