Region

Svet

X Factor Adria: Kristina Kovač - Haris Ćato uopšte ne napreduje, i za to je kriva Emina!

Kristina Kovač, mentorka grupe 4U koja je u poslednjem "lajvu" napustila šou X Factor Adria, nije zadovoljna takvim razvojem događaja, a nije se libila i da iskritikuje koleginicu Eminu Jahović, jer ne bira adekvatne pesme za Harisa Ćata.

X Factor Adria: Kristina Kovač - Haris Ćato uopšte ne napreduje, i za to je kriva Emina!



X Factor Adria: Suze i na sceni, i u bekstejdžu - Najemotivniji lajv do sada! (Video)
Haris Ćato i grupa 4U su se u poslednjem lajvu regionalno najgledanijeg muzičkog takmičenja X Factor Adria našli u dvoboju. Zahvaljujući glasovima publike, mladi Haris je uspeo da zadrži svoje mesto u šouu, dok su devojke iz grupe 4U morale da spakuju svoje stvari i odu kući. Njihova mentorka Kristina Kovač tužna je zbog njihovog odlaska, te tvrdi da su se i Haris i 4U neopravdano našli u dvoboju.

Međutim, Kristina je takođe istakla da Haris uprkos svom neospornom talentu ne iskazuje svoj pun potencijal, i da je za to kriva upravo njegova mentorka Emina.

X Factor Adria: 4U ispale posle dvoboja sa Harisom Ćatom! (Foto)
"Preovlađujuća emocija nakon sinoćnjeg eliminisanja moje grupe je tuga. Mislim da ni Haris ni 4U nisu zaslužili da budu u duelu sinoć, ali kad se već tako nešto desilo, moram da kažem da me je razočarala činjenica da napredak koji su 4U imale od samog početka LIVE emisija naovamo nije ništa pomogao ni kod žirija ni kod publike. To je vrlo razočaravajuće, i šalje lošu poruku. Svi znaju koliko od početka podržavam Harisa i borim se iskrenim i preciznim komentarima da on zasija u LIVE emisijama punom snagom svog talenta, ali to se iz emisije u emisiju ne dešava. To nije njegova krivica, mislim da odgovornost za to leži kod njegove mentorke koja po mom mišljenju nije prepoznala šta Harisu najbolje leži i u čemu je najbolji, a to jeste jedan od važnijih zadataka mentora", bez zadrške je napisala Kristina Kovač na svom Fejsbuk profilu.

Kristina je takođe kazala da je iznenađena time što je nakon duela Željko Joksimović svoj glas dao Harisu, a ne devojkama.

"Iznenadila sam se Željkovim glasanjem, jer koliko se sećam, od njega, pa i od ostatka žirija, 4U su iz emisije u emisiju dobijale sve bolje komentare, dok se za Harisa ne može reći isto, upravo zbog pogrešnog izbora pesama, i Harisove nemogućnosti da kroz njih u potpunosti iskaže svoj potencijal. Bitno je da smo i ja i devojke sigurne u njihov kvalitet, da su imale odlična dva nastupa i da uzdignute glave izlaze iz Iks faktora. Ponosna sam na njih i nadam se da će ostati zajedno i nadalje, a svakako bih da sarađujemo u nastavku njihove karijere", zaključila je Kristina.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>