Region

Svet

Premijera: Danijela Martinović - Iluzija, poslušajte novu pesmu koja prosto mami na ples (Foto+Video)

Danijela Martinović konačno je objavila svoju dugo najavljivanu i očekivanu pesmu "Iluzija". Već na prvo slušanje, moderan, zarazan ritam obećava da numera svakako pretenduje na status hita koji će obeležiti predstojeću sezonu.

Premijera: Danijela Martinović - Iluzija, poslušajte novu pesmu koja prosto mami na ples (Foto+Video)



Hrvatska pevačica Danijela Martinović konačno je udovoljila svojim mnogobrojnim fanovima, te objavila dugo priželjkivanu numeru "Iluzija".

Premijera spota Danijele Martinović i Halida Bešlića (Video)
"Nakon višemesečnog rada na pesmi, izuzetno sam srećna što je "Iluzija" konačno u eteru i što je ljudi imaju prilike čuti", izjavila je Danijela i dodala: "Mislim da smo napravili jedan odličan  spoj modernog zvuka koji je trenutno aktuelan u svetu, i mog muzičkog izraza kojem sam godinama verna. Pesma je zarazno pevljiva i ima vrlo kvalitetan i moderan tekst."



Premijera: Danijela Martinović napravila Raspašoj u liftu (Video)
Muziku za numeru "Iluzija" potpisuje Petar Grašo, kao i tekst uz asistenciju Antonije Šole, dok je za vrhunsku produkciju bio zadužen Enes Tvrtković. "Ova pesma je vrlo radiofonična, i verujem da će se rado puštati kako na radio stanicama, tako i u klubovima širom regiona, te da je namenjena upravo kraljicama i kraljevima plesnih podijuma. Nadam se, i verujem, da će i publika uživati u ovoj pesmi onoliko koliko smo i mi uživali snimajući je", kazala je Danijela.

Poslušajte "Iluziju", koja će vrlo brzo rasplesati vaše noge:



Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>