Region

Svet

Rada Manojlović: Saša Popović je naš oslonac i veliki prijatelj

Direktor Granda i voditelj Saša Popović je u poslednjoj emisiji "Narod pita“ pevao, repovao, čistio studio džogerom, a mlade pevačice sa kojima je plesao kažu da ništa nije bilo namešteno.

Rada Manojlović: Saša Popović je naš oslonac i veliki prijatelj



Rada Manojlović počela da trenira tenis: Ne smem Novaku da izađem na crtu! (Foto)
"On je majstor svog zanata. Emisija je bila čista improvizacija. Sve je krenulo potpuno spontano, a kako je atmosfera u studiju rasla, tako je i njegovo zadovoljstvo raslo", rekla je Katarina Živković i dodaje:

 "On nas je stvorio. Zahvaljujući njemu tu smo gde jesmo. To koliko se ponosi nama, videli su i gledaoci, kada je prikazivao audicije na kojima smo se prvi put pojavile. Ja sam tada imala 14 godina, Rada 15..." , zaključila je mlada leskovčanka. Njeno mišljenje dele i koleginice Rada Manojlović, Milica Todorović i Tanja Savić, koje su, prema Popovićevim rečima, najtraženije pevačice u našoj zemlji.

"Sale je totalni kralj. Nismo imali scenario, sve je ispalo spontano. I naše crne toalete bile su čista slučajnost. Tokom večeri je Popović primio 150 poruka na privatni telefon, između ostalog i od vlasnika „Pinka“ Željka Mitrovića, koji je naložio da se emisija produži zbog enormne gledanosti", rekla je Milica Todorović. Rada Manojlović, kako kaže, u svakoj Sašinoj emisiji uživa, ali ova poslednja je, i prema njenom mišljenju, bila nešto posebno.

"Razbile smo tabue i predrasude o tome da među koleginicama ima sujete. Mi se odlično slažemo i na sceni i van scene, i verujem da smo takvu poruku i poslale u ponedeljak. Gledanost, kao i poruke koje je Sale dobio govore u prilog tome da je ljudima dosta politike i da je muzika nešto što nikada nikome ne može da dosadi. Što se tiče našeg odnosa sa čelnikom "Granda“, on je više od poslovnog. On je naš oslonac, mentor, kritičar, stvaralac, prijatelj i naš vetar u leđa", kaže Rada Manojlović.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Twitter/Rada Manojlovic Fanteam

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>