Svet

Region

Džordž Kluni ne želi da se priključi društvenoj mreži Tviter: Mogao bih da napišem nešto glupo

Oskarovac i jedan od najpoželjnijih neženja, glumac Džordž Kluni ove nedelje glavna je tema svih stranih medija prvenstveno zbog kapa koje nosi, ali i zbog izjave da se nikada neće priključiti društvenoj mreži Tviter.

Džordž Kluni ne želi da se priključi društvenoj mreži Tviter: Mogao bih da napišem nešto glupo



Džordž Kluni ponovo kao glumac i reditelj
Holivudski glumac koji u slobodno vreme nastupa kao zagovornik ljudskih prava u Darfuru, otkrio je šta nikada ne bi učinio u životu, a to je da otvori nalog na Tviteru. Razlog tome nije nikakava averzija, već činjenica da poznati glumac voli da popije koju čašicu više, pa se brine šta bi mogao sve da napiše na popularnoj društvenoj mreži.

"Samo zato što uveče volim da popijem po neku čašicu, mogao bih da napišem nešto glupo, a onda je to dostupno svima da vide", rekao je Džordž  i dodao: "Ne verujem ni da bi moji prijatelji Bred Pit i Met Dejmon mogli da budu na Tviteru. Samo zamišljam na šta bi ličile naše misli u 140 karaktera u tri ujutru", rekao je glumac kroz osmeh.

Holivudski glumac trenutno radi na promociji svog novog filma “The Monuments Men", koji će u Americi premijerno biti prikazan u petak, dok u naše bioskope stiže 13. februara.

Autor: J.B.
Foto: ScreenShoot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>