Region

Svet

PR služba Stanije Dobrojević: Gole fotografije su njene privatne, ukradene iz mobilnog telefona i laptopa! (Foto)

Stanija Dobrojević navikla je da bude u žiži javnosti. Ovog puta, internet su preplavile njene potpuno obnažene fotografije, što bi možda i bilo ekskluzivno, da nije reč o identičnim slikama koje su tokom proteklih godina u više navrata iznova objavljivane.

PR služba Stanije Dobrojević: Gole fotografije su njene privatne, ukradene iz mobilnog telefona i laptopa! (Foto)



Stanija Dobrojević: Muškarci, džaba vam teretana, tamo mu*a ne rastu!
Stanija Dobrojević svakako je jedna od najintrigantnijih domaćih javnih ličnosti, te kada svojevoljno ne golica maštu mnogih, srpska javnost se sama pobrine da bivšu učesnicu rijaliti programa stavi u fokus. Tako, ovih dana internet portale preplavile su Stanijine obnažene fotografije, i to one iz davnih vremena, i to, opet, one koje su već više puta objavljivane.

Stanija Dobrojević slika guzu u gaćicama, a Filip Panajotović stoji pored nje?! (Foto)
Naime, ono što je predstavljeno kao ekskluzivitet, zapravo su fotografije koje su internetom već harale pre nekoliko godina, a koje Staniju prikazuju u izdanju "kao od majke rođena". Da li je objavljivanje već viđenih fotografija želja za "utvrđivanjem gradiva" ili pak nastojanje da se Dobrojevićevoj plasira anti-kampanja, pitali smo i glavnu akterku golišavih fotografija, kao i njenu PR službu.

Naime, Stanija nije bila previše voljna da komentariše navedenu situaciju, ali je izrazila čuđenje što se stare fotografije, koje su već objavljivane 2010, pa 2012. godine, predstavljaju ekskluzivom.

Stanija Dobrojević: Moje golo dupence blistavije je od mnogih obraza!
Takođe, iz njene PR službe nam je potvrđeno da je reč o već hrpu puta objavljivanim fotografijama, te da se ne razume potreba da se iste sada predstavljaju nekakvom atrakcijom. "Reč je o Stanijinim privatnim fotografijama, koje su joj ukradene! Neke su preuzete iz mobilnog telefona koji joj je ukraden u teretani, a neke iz njenog laptopa, i to još dok je boravila u Americi, na "Work and travel" programu, u stanu koji je delila sa cimerkom", rekli su nam iz PR službe, uz naglasak da je na spornim fotografijama Stanija snimala samu sebe, za "svoj groš", te da su spekulacije o njenom angažmanu na kojekakvim američkim porno sajtovima potpuno neistinite.


Foto: Instagram/Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević opet provocira izazovnim fotografijama - Nje i đavo treba da se plaši! (Foto)
Budući da su navedene fotografije tokom proteklih godina već u više navrata objavljivane, pa i tokom Stanijinog boravka na Farmi, postavlja se pitanje otkud potreba da se upravo sada ponovo vade "iz naftalina". Mogućnost da iza toga ipak stoji namera da se Dobrojevićevoj napakosti i namesti anti-reklama, nisu isključili u njenoj PR službi.

Kakogod, Stanija je navikla na preveliku medijsku ažnju, pa se oko svega ni ne uzbuđuje. U tom maniru, na njenoj zvaničnoj internet stranici piše: "Kako muško oko nije imuno na prirodnu žensku lepotu, tako ni ove njene fotkice nisu prošle nezapaženo. Naprotiv, postale su prava internet senzacija. Samo se pitamo zašto izazivaju toliku pažnju i želju za gledanjem istih, jer iste te stare fotografije stoje na internet forumima više od 6-7 godina i nekoliko puta su završile u novinama. Međutim, izgleda da ih se pojedinci nikako ne mogu nagledati. Kakogod, uživajte u fotkama naše prelepe Stanije kao tinejdžerke. Mladost ludost".

Autor: T.I.
Foto: Twitter/Stanija Dobrojević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>