Region

Svet

X Factor Adria: Pobednica Eurosonga Lorin stigla u Beograd, večeras na sceni sa finalistima

Pobednica Eurosonga Lorin biće specijalna gošća u večerašnjoj "lajv" emisiji šoua X Factor Adria. Švedska pevačica stigla je u Beograd, te izrazila uzbuđenje što će nastupiti u regionalno najpopularnijem muzičkom takmičenju.

X Factor Adria: Pobednica Eurosonga Lorin stigla u Beograd, večeras na sceni sa finalistima



X Factor Adria: Lorin specijalna gošća u sledećoj emisiji!
U petom po redu "lajvu" regionalno najpopularnijeg muzičkog šoua X Factor Adria, kao specijalna gošća nastupiće švedska zvezda Lorin, inače pobednica Eurosonga 2012. godine. Ona je sa svojim timom stigla u Beograd, a odmah po sletanju priređen joj je koktel dobrodošlice. Kao i ostali takmičari, i Lorin će danas imati probe i naporne pripreme za večerašnji šou.

X Factor Adria: Lukijan Ivanović - Devojke su moja inspiracija i pokretač
Večerašnja emisija biće pravi plesni šou. Naime, svi izvođači su dobili pesme koje teraju na igru, pa će Tamara Milanović pevati čuveni Rijanin hit - "Umbrella", dok ćemo Maida čuti u još jednoj Čolićevoj pesmi! Simpatični "Doktori" će pevati kompoziciju Džordža Majkla, ali u svom (Kristininom) stilu, dok ženski bend "4U", osim glasa, priprema i koreografiju za pesmu Keli Roland "Her Love Takes Over".

Kako su producenti otkrili, i ostali kandidati vredno pripremaju svoje nastupe, pod budnim okom mentora: Kikija, Kristine, Emine i Željka. Da li će finalisti opravdati njihova očekivanja i kome će publika ove nedelje dati najmanji broj glasova i tako ga eliminisati iz daljeg takmičenja, videćemo večeras od 21 čas na TV Pink.

Autor: T.I.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook/Loreen

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>