Region

Svet

Danimir Vajs i Simonida Ačević se pomirili: Zajedno u provodu do jutra (Foto)

Bivši farmeri Danimir Vajs i Simonida Ačević rijaliti su napustili u ne baš najboljim odnosima. Tokom prethodnog perioda zaobilazili su se u širokom luku, ali su ipak shvatili da je vreme da zakopaju ratnu sekiru, te su nazdravili pomirenju.

Danimir Vajs i Simonida Ačević se pomirili: Zajedno u provodu do jutra (Foto)



Učesnici rijaltija Farma, Danimir Vajs i Simonida Ačević su svojim odnosom obeležili petu sezonu rijalitija, a upravo je čuveno Simonidino "vajsovanje" ono što je s lakoćom densera izvodilo iz takta.

Simonida Ačević snima spot sa farmerima: Zaljubljena sam u Japu, a Boris i Vukota me seksualno privlače
Posle brojnih razmirica i izrečenih uvreda, denser i Jutjub senzacija imanje u Lisoviću napustili su u ne baš sjajnim odnosima. Na javnim događajima zaobilazili su se u širokom luku, ali nedavno su ipak odlučili da zakopaju ratnu sekiru! Naime, reper i internet zvezda sreli su se u jednom noćnom klubu, gde su rešili da razmirice ostave iza sebe i nazdrave pomirenju.


Foto: Facebook

Danimir Vajs ispunio obećanje sa Farme: Tužio sam Zoricu Marković!
"Prvo je u jedan noćni klub došao Vajs sa svojim društvom, a onda i Simonida, koja je mahnula bivšem cimeru, zbog čega joj je on, kada se ona smestila za svoj sto, prišao! Lepo su popričali, izmirili se i nazdravili! To je bio jedan od razloga da ostanu u provodu zajedno do jutra", ispričao je za "Alo" izvor koji se zadesio na licu mesta.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>