Svet

Region

Ćerka Vudija Alena u šokantnoj ispovesti: Otac me je silovao kada sam imala sedam godina! (Foto)

Dilan Farou, usvojena ćerka Vudija Alena, šokirala je svetsku javnost svojom ispovešću, u kojoj je do detalja otkrila kako ju je slavni režiser seksualno zlostavljao kada je imala samo 7 godina.

Ćerka Vudija Alena u šokantnoj ispovesti: Otac me je silovao kada sam imala sedam godina! (Foto)



Ćerka Vudija Alena, 28-ogodišnja Dilan Farou, objavila je svoju intimnu ispovest u kojoj je do detalja progovorila o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od slavnog režisera. Kako je navela, ceo Holivud je znao šta se dešavalo u njihovom porodičnom domu, ali su svi ćutali.

Vudi Alen na meti ozbiljnih optužbi: Sin ga optužuje za seksualno zlostavljanje! (Foto)
"Kada sam imala 7 godina, uzeo me je za ruku i odveo u potkrovlje. Rekao je da legnem na stomak i da se igram sa električnim vozićem mog brata. Onda me je seksualno zlostavljao. Dok je to radio, šaputao mi je da sam dobra devojčica i da to treba da ostane naša tajna, obećavajući mi da ću otići u Pariz i biti zvezda u njegovim filmovima. Sećam se da sam zurila u električni voz i trudila se da se fokusiram samo na njegovo kretanje u krug. Od tog dana, teško mi je uopšte i da vidim igračke voza", napisala je Dilan u otvorenom pismu.

"Koliko znam za sebe, sećam se da mi je otac uvek radio stvari koje sam mrzela... odvajao me je od majke i rođaka kako bih bila sama sa njim. Nisam volela kako mi je gurao svoj palac u usta, niti kako mi je spuštao glavu na moje golo krilo", napisala je Dilan, i dodala da se to dešavalo tako učestalo, gotovo rutinski, da je isprva mislila da je to normalan način postupanja očeva sa ćerkama. Sve do momenta na tavanu, kada više nije mogla to da trpi.



Dilan je takođe iznela da je ovakvo Vudijevo ponašanje ostavilo trajne posledice po nju, da je usled traume zadobila poremećaj u ishrani, ali i paničan strah od muškog dodira. Ona je otkrila i da je kivna na Holivud, jer niko nije digao svoj glas protiv slavnog rediteljskog imena.

"Svi poginju glavu, pravdaju se rečima "ko zna šta se tu zapravo dogodilo"... A šta da je to bilo tvoje dete, Kejt Blanšet?! Alek Boldvinu? Šta da si to bila ti, Ema Stoun?! Ili ti, Skarlet Johanson? Dajana Kiton, ti me znaš otkad sam bila mala devojčica... jesi li me zaboravila?", prozvala je kolege svog oca napasnika Dilan Farou.

Inače, kada su ovakve optužbe prvi put bile pokrenute u javnosti, devedesetih godina, kada je Mia Farou saznala šta je njen suprug radio njihovoj ćerki, te pokrenula tužbu, režiser se branio tvrdnjom da je Mia sve to izmislila i da je devojčici isprala mozak. Naime, Alenov odgovor na sve je bio da njegova bivša supruga to čini jer je ljubomorna na to što je on započeo vezu sa njenom usvojenom ćerkom iz prethodnog braka, Sun Ji Previn. Zbog manjka dokaza, optužbe su odbačene, te reditelj nije bio krivično gonjen.

"Zamislite da je vašu sedmogodišnju ćerku Vudi Alen odveo na tavan. Zamislite da kasnije, tokom čitavog života, svaki put dobije napad mučnine na pomen njegovog imena. Zamislite da čitav svet slavi njenog mučitelja. Da li zamišljate to? Sada, koji je vaš omiljeni film Vudija Alena?", zaključila je Dilan u svom pismu.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>