Region

Svet

Zvezde Granda: Radiša, Novica, Igor, Danijel i Milan prošli dalje u drugom baražu! (Foto)

Takmičenje Zvezde Granda večeras je prošlo u znaku "muškog baraža", a od njih četrnaest, sledećih pet takmičara uspelo je da se izbori za prolazak u sledeći krug: Radiša Vasiljević, Novica Bulatović, Igor Gmitrović, Danijel Vasić i Milan Stojčinović.

Zvezde Granda: Radiša, Novica, Igor, Danijel i Milan prošli dalje u drugom baražu! (Foto)



Zvezde Granda: Dženana, Aleksandra, Maja i Sandra prošle dalje u prvom baražu! (Foto)
Trenutno aktuelna sezona muzičkog takmičenja Zvezde Granda traje već 17 sedmica, a u večerašnjoj emisiji imali smo priliku da gledamo "muško veče". Odnosno, muški takmičari koji su se tokom prethodnih nedelja našli u baražu, ali nisu prošli dalje, večeras su dobili još jednu priliku da ubede žiri da zaslužuju da ostanu u jednom od regionalno najpopularnijih takmičenja.

Takođe, za razliku od ranijih emisija, takmičari su sada nastupali "otkriveni", odnosno bez zavese, te nije samo glas bio taj kojim su morali da ubede žiri da zaslužuju "zeleno svetlo", već i celokupan stav na sceni.



Zvezde Granda: Zorica Brunclik i Saša Popović zaratili - Ne možemo više ovako!
Večeras je standardni petočlani žiri, u sastavu Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac i Snežana Đurišić, odlučivao o četiri takmičara koji nastavljaju dalje, dok je specijalni žiri Grand produkcije, odnosno Lepa Brena i Saša Popović, birao petog, srećnog kandidata.

Inače, ranije su članovi žiri najavili da će svoje ionako visoke kriterijume još više podići. S obzirom da se krug učesnika sve više sužava, tako će žiri morati da bude još strožiji, kako bi bili sigurni da su među onim konačnim takmičarima svoje mesto zaista zaslužili najbolji.



Zvezde Granda: Zorica Brunclik i Aca Lukas glasali za pogrešnu kandidatkinju!
Takođe, večeras je žiri o takmičarima odlučivao tek nakon što su svi nastupili sa po jednom celom otpevanom pesmom, a tokom izvođenja nisu previše naglas komentarisali, već su svoje utiske čuvali i sumirali za konačnu odluku. Ipak, tu i tamo oteo bi im se i pokoji komentar. Tako za jednog takmičara su prokomentarisali da "imitira" Sašu Kovačevića, a za drugog rekli da je "pljunuti stariji sin Marinka Rokvića". Takođe, umeli su i da nagrade takmičare sa "bravo", a jedan kandidat je imao peh, te "ispao iz ritma", a Zorica je sa žaljenjem prokomentarisala da ga je "to ubilo".



Naposletku, takmičari su se nadmetali i sa još po jednim otpevanim refrenom, bez muzičke podloge, nakon čega su članovi žirija pristupili "većanju". Posle konsultacija i razmišljanja, presudili su. Dalje idu: Radiša Vasiljević iz Kragujevca (22 godine), Novica Bulatović iz Podgorice (22), Igor Gmitrović iz Zaječara (17), Danijel Vasić iz Vrnjačke banje (16) i Milan Stojčinović iz Bijeljine (17).

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>