Region

Svet

Goga Sekulić opet na sudu: Nemam više snage i živaca da se borim

Goga Sekulić opet se bori protiv vetrenjača, te će zbog istih pravdu da potraži na sudu. Ipak, ovog puta iz takta je nije izvela njena svekrva Zorica Terzin, već zlobnici koji namerno brišu njene pesme sa Jutjuba.

Goga Sekulić opet na sudu: Nemam više snage i živaca da se borim



Pevačica Goga Sekulić nikako da odahne od sudskih borbi. Naime, ona je otkrila da neko namerno briše njene spotove i video snimke nastupa i gostovanja sa sajta Jutjub, te kaže da više nema živaca i snage da se sama bori sa takvim ljudima. Zbog toga, ona je rešila da pravdu potraži na sudu.

Goga Sekulić: Kako je meni, to samo ja znam! Mesecima ne spavam!
"Moj tim je do sada imao snage i živaca da se bori sa ljudima koji bez ikakvih prava i dozvola brišu moje pesme, spotove i emisije sa sajta Youtube. Duetska pesma sa Jasminom Jusićem "Vuče Lopove'' koja je imala 15 miliona pregleda, ponovo je obrisana, kao i spotovi za pesme "Gaćice" i "Seksi Biznismen"... takođe sa nekoliko miliona pregleda. Kako više nemam snage da se borim sa ljudima koji bez ikakve dozvole skidaju moj rad, prinuđena sam da podnesem tužbu i pravdu potražim na sudu", napisala je Goga na svom Fejsbuk profilu.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>