Region

Svet

Lena Kovačević prvi brend ambasador kompanije ASUS u Srbiji (Foto)

Naša poznata i uspešna kantautorka, pop-džez pevačica i kompozitor Lena Kovačević, postala je prvi brend ambasador kompanije ASUS za Srbiju.

Lena Kovačević prvi brend ambasador kompanije ASUS u Srbiji (Foto)



Partnerstvo između Lene Kovačević i kompanije ASUS prvo je partnerstvo ovakve vrste na lokalnom tržištu za jednu od vodećih IT kompanija na svetu koja je najpoznatija po proizvodnji računara, laptop i tablet uređaja.

Lenina muzika i stil biće povezani sa novim ASUS proizvodima koji uskoro stižu na tržište, a koji predstavljaju pravi spoj kvaliteta, inovacija i zabave, što karakteriše i ovu saradnju. Kroz različite aktivnosti, ASUS i Lena približiće domaćoj publici aktuelne uređaje i brojne novitete koji predstoje u 2014. godini.



Lena Kovačević: SAN vec drugi mesec zaredom najprodavaniji album u Srbiji (Video)
Album "San" Lene Kovačević je već dva meseca najprodavanije izdanje u Srbiji među albumima iz regiona. Podsećamo i da je nedavno održala uspešan koncert u Beogradu, u Domu sindikata i nastupila povodom dočeka Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu. Diplomirala je džez pevanje na prestižnom Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, studirala je u klasi eminentnih evropskih profesora. Snimala je, nastupala i učestvovala u mnogim projektima muzičara sa svih strana sveta, paralelno sarađujući sa svojim kolegama iz Srbije i regiona. Prvi autorski album "Dobar dan za pevanje" objavila je 2009. godine, a 2011. godine bila je član žirija u emisiji Prvi glas Srbije.



Autor: B.B.
Foto: Promo, Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>