Region

Svet

Maja Nikolić više neće voditi Jutarnji program na RTS-u

Maja Nikolić više neće biti ta koja će vas buditi uz Jutarnji program RTS-a. Naime, vodteljka je jutrošnju emisiju odjavila rečima "Vi i ja se vidimo u nekoj drugoj emisiji", a potom i na društvenim mrežama potvrdila svoj odlazak iz Jutarnjeg programa.

Maja Nikolić više neće voditi Jutarnji program na RTS-u



Voditeljka Maja Nikolić, zaštitno lice Jutarnjeg programa RTS-a, više neće voditi ovu emisiju. Ona je ovu informaciju najpre otkrila jutros, kada je emisiju odjavila rečima "Vi i ja se vidimo u nekoj drugoj emisiji", a potom istu potvrdila šokiranim fanovima na Tviteru.

Na pitanje šta to znači, Maja je na Tviteru odgovorila "Znači da se više nećemo družiti ujutru, samo to", a potom dodala i da je "sve ok", te da je takva odluka bila isključivo njena.


Naravno, Tviter nalog popularne voditeljke komentarima i pitanjima zasuli su rastuženi fanovi, koji su želeli da znaju kakvi su Majini dalji planovi, koja emisija će odmeniti Jutarnji program, i da li uopšte ostaje na RTS-u. Ipak, ona nije htela mnogo da otkriva, već je samo poručila: "Rano je, prvo mala pauza!"

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>