Region

Svet

Ples sa zvezdama na Prvoj: Spektakularni šou koji će vas sjajno zabaviti!

Plesni šou "Ples sa zvezdama" na proleće će startovati i na našim prostorima. Televizija Prva sa novom programskom šemom donosi i novu zabavu za gledaoce.

Ples sa zvezdama na Prvoj: Spektakularni šou koji će vas sjajno zabaviti!



Posle sjajnog šou programa Tvoje Lice Zvuči Poznato, koje je okupljalo porodice i unosilo radost u domove gledalaca, Prva TV donosi novu zabavu. Sa svetskih podijuma, najgledaniji i najpopularniji plesni šou "Ples sa zvezdama" na proleće stiže u Srbiju.

Takmičenje u standardnim i latino plesovima koje se na malim ekranima održava u mnogim zemljama sveta dolazi iz BBC produkcije pod nazivom "Strictly come dancing", a najveću popularnost izvan Velike Britanije je stekao u Americi pod nazivom "Dancing with the stars" na kanalu ABC.

Bogata scenografija, vrhunska produkcija, sjajni kostimi i muzika koja se aranžira specijalno za ovo takmičenje samo su deo sjajnog šou programa koji je pred nama. Da upotpune zabavu iz emisije u emisiju, trudiće se najbolji takmičari koje će biti izabrani na kastingu. Njih će ocenjivati profesionalni žiri, a i publika će imati svoj sud i podjednako važnu ulogu u izboru najboljeg para. 

Kako u ovom takmičenjenju mogu učestvovati samo vrsni plesači s jedne strane i javne ličnosti koje bar malo imaju talenta za igru, kasting je ozbiljno pripremljen, a  šansu da stanu pred gledaoce Prve TV imaće samo najbolji.

"Ples sa zvezdama" je takmičenje plesnih parova u standardnim i latino plesovima. Svi parovi proći će kroz sve muzičko-plesne žanrove. Parovi su profesionalni plesač i poznata osoba iz javnog života. Obavezni plesovi su: ča ča ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer. Šou se emituje na najvećim nacionalnim televizijama širom sveta, kao i u regionu, i karakterišu ga visoki produkcijski standardi.

Podijum za ples spreman je i za naše zvezde!

Autor: B.B.
Izvor: prva.rs
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>