Svet

Region

Dženifer Lorens kao maltene gola Mistik na naslovnici Empajer magazina (Foto)

Oskarovka Dženifer Lorens ponosno krasi naslovnicu Empajer magazina, i to pozirajući kao mutant Mistik, iz filma "X-Men: Dani prošle budućnosti" u karakterističnom kostimu koji malo toga ostavlja imaginaciji.

Dženifer Lorens kao maltene gola Mistik na naslovnici Empajer magazina (Foto)



Dvadesetdvogodinja glumica Dženifer Lorens pozirala je za naslovnicu najvećeg svetskog magazina koji prati filmsku industriju, "Empajer", i to kao mutant Mistik, lik koji tumači u blokbasteru "X-Men: Dani prošle budućnosti". Na naslovnici, Dženifer se čini maltene golom, a definitivno plavom, sa plameno crvenom kosom i žutim očima.

Međutim, iako je za potrebe filma morala da prođe kroz sedmočasovni mejkap proces kako vi dostigla obličje mutanta Mistik, ovog puta glumica je dobila "odelo" koje bez mane dočarava njen čuveni filmski lik.



"Veoma sam uzbuđena što ću nositi kombinezon koji ide od vrata na dole", kazala je Lorensova o kostimu koji je skroz pripijen uz telo, obojen i osenčen tako da zaista dočarava potpunu glumicinu nagost.

Inače, Empajer magazin je objavio čak 25 naslovnica sa članovima ekipe filma "X-Men: Dani prošle budućnosti", a sve u vidu marketinške promocije ostvarenja čija se premijera očekuje 23. maja. Ostale naslovnice uključuju i Hju Džekmena (Vulverina), Hale Beri (Storm) i Elen Pejdž (Šedouket).

Autor: T.I.
Foto: Ilustracija/Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>