Region

Svet

Severina i Rade Šerbedžija snimaju duet: Mi smo jedno drugom suđeni

Severina Vučković marljivo radi na svom novom albumu, a na istom sprema i posebno iznenađenje. Naime, hrvatska pevačica otpevaće duetsku pesmu sa glumačkom legendom, ali i muzičkom veličinom Radetom Šerbedžijem.

Severina i Rade Šerbedžija snimaju duet: Mi smo jedno drugom suđeni



Severina ušla u studio: Dobro jutro, snimam novi album!
Kada se udruže neprevaziđeni šarm Severine Vučković i dobro poznata harizma Radeta Šerbedžije, teško da rezultat može da bude ikako drugačiji, do - pun pogodak! A upravo takav biće i, sigurni smo, duet koji spremaju njih dvoje.

Naime, kako pišu hrvatski mediji, Rade je Severini ponudio saradnju na duetskoj numeri koja peva o vezi mlađe žene i starijeg muškarca.

Rade Šerbedžija sprema duet sa Severinom
"Kada sam upoznala sve te velike idole iz mog detinjstva, shvatila sam da su neverovatno sramežljivi. Kada me Rade pitao da snimimo duet, rekla sam mu: Mi smo jedno drugom suđeni. Kad se to ne bi dogodilo, bio bi to sudbinski promašaj", ispričala je Severina za hrvatski nedeljni magazin.

Inače, Seve i Rade prvi put su se upoznali u Australiji 1998. godine, kada je pevačica slavila svoj 26. rođendan u jednom makedonskom restoranu. Radetu nije strano da Severinu često uporedi sa slavnom Anđelinom Džoli, što njoj svakako godi. Budući da između njih dvoje vlada iskrena naklonost i poštovanje, verujemo da će rezultat njihove saradnje biti i više no uspešan.

Autor: T.I.
Izvor: dnevnik. hr
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>