Region

Svet

Maja Nikolić: Jovana i Danijel Alibabić su smešni!

Pevačica Maja Nikolić poslednjih dana je konstantno na naslovnim stranama, a pre nje naslovne strane punile su priče o Jovani Nikolić i Danijelu Alibabiću. Međutim, pevačica celu tu priču smatra smešnom.

Maja Nikolić: Jovana i Danijel Alibabić su smešni!



Potvrđena odluka suda: Maja Nikolić izgubila starateljstvo nad sinom Lazarom
Naime, Maja Nikolić je trenutno na naslovnim stranama zbog borbe za starateljstvo nad sinom Lazarom, ali i svađe i prepucavanja sa verenikom Alenom. Kako se i njen privatni život našao u medijima, prokomentarisala je i skandal koji je poslednjih dana "drmao" estradu. "Alibabići? To mi je smešno i odvratno. Pa i neka je čovek homoseksualac, onda je i ona glupa što nije provalila. Ako i jeste, to je njegova privatna stvar", kaže Maja.

Pevačica je govorila i o problemima sa verenikom Alenom, potvrdila je da je izgubila starateljstvo nad sinom Lazarom, ali da ne odustaje od borbe i požalila se kako joj niko iz viših organa države nije pomogao. Dok se bori za sina, bori se i sa bivšim verenikom, koji je izjavio da laže da je trudna i da među njima nikada nije došlo do seksa.

"Pisao je da će mi spaliti lcie kiselinom, da neću moći da pevam niti da hodam", otkrila je Maja i dodala kako ga se ne plaši, jer on nije muškarac već kukavica, ali i da nije tačno da je abortirala: "Dovoljno mi je sramno što sa takvim čovekom imam bebu, ali nije istina da sam abortirala. Što se tiče toga da nije bilo seksa, to su notorne laži!".

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>