Svet

Region

Kevin Spejsi dobitnik prestižne nagrade za doprinos filmu

Glumačka zvezda Kevin Spejsi dobitnik je nagrade Muzeja pokretnih slika (Museum Moving Image) u Njujorku za celokupan doprinos filmu, televiziji i pozorištu. Nagrada će mu biti uručena na svečanoj ceremoniji u aprilu.

Kevin Spejsi dobitnik prestižne nagrade za doprinos filmu



Dobitnik Oskara za film "Američka lepota", Kevin Spejsi, na ovaj način će se pridružiti slavnim kolegama Tomu Kruzu, Robertu De Niru i Džuliji Roberts, koji su takođe dobitnici ove prestižne nagrade, prenosi Rojters.

Izvršni direktor Muzeja, Karl Gudman, saopštio je da su Spejsiju želeli dati ovo priznanje još kada je dobio Oskara 2000. godine, kao i da je od tada još više istaknuta njegova zapanjujuća snaga kao glumca i spremnost da preuzme rizike u različitim oblastima delovanja.

Spejsi trenutno igra na novom projektu, seriji "House of Cards" (Kuća od karata), u kojoj glumi harizmatičnog i nemilosrdnog političara. Od 2003. godine je i direktor londonskog "Old Week"  teatra. Trosatna svečanost koja će biti održana u aprilu ove godine okupiće mnoštvo Spejsijevih kolega, prijatelja i članova porodice, kako bi svi zajedno proslavili njegov uspeh.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>