Region

Svet

Magični spektakl Igora Trifunova u Domu omladine 21. i 22. februara

Igor Trifunov, mađioničar koga nazivaju i "srpski Koperfild", održaće "Magični spektakl - Iluzija ili stvarnost",  21. i 22. februara u Domu omladine sa početkom u 19 časova. 

Magični spektakl Igora Trifunova u Domu omladine 21. i 22. februara



Naš najuspešniji mađioničar i iluzionista predstaviće publici impresivne tačke prepune akcije, drame, komedije i naravno "magije", što garantuje sjajnu zabavu za sve uzraste. Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima i blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara.

Igor je širu popularnost stekao TV serijalom "Ulična magija" i kao autor iluzionističke predstave "Igorov magični šou". Dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja: dvostruki je dobitnik Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara, dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru, pobednik je Kongresa mađioničara održanog u Italiji 2013. godine, a na Kongresu austrijskih mađioničara u Beču, u maju 2012. godine osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti mađioničarstva - manipulaciji.

Sve ove tačke koje su Igoru donele najveća priznanja širom sveta, kao i mnoge druge, publika će imati priliku da vidi u ovom nesvakidašnjem  magičnom spektaklu i da uživa u lepoti iluzije.

Ove godine Igora očekuje Evropsko prvensto mađioničara, a kvalifikovao se i za Svetsko prvenstvo 2015. godine.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>