Region

Svet

Alen Savić poručuje Maji Nikolić: Šta hoćeš od mene?!

Maja Nikolić i Alen Savić svojim međusobnim optužbama i dalje skandalizuju javnost, a nakon pevačicine izjave da je njen bivši verenik kriminalac koji joj preti, oglasio se i Savić, te poručio da će u Beograd doći što pre, kako bi sa njom rešio sve probleme.

Alen Savić poručuje Maji Nikolić: Šta hoćeš od mene?!



Bivši verenik Maje Nikolić, holandski biznismen Alen Savić, krajem sedmice doći će u Beograd kako bi rešio probleme sa pevačicom. Povodom njihovih svađa i javnog prepucavanja digla se velika buka, a samo razgovorom u četiri oka moći će da pronađu rešenje za svoj odnos.

Maja Nikolić sada tvrdi da je njen verenik kriminalac koji joj krvnički preti!
"U Srbiju dolazim zbog nje da je pitam: "Šta hoćeš od mene?". Hoću jednom za sva vremena da rešim sa njom to što imam i da me nikada više ne vidi. I dalje stojim iza svega što sam rekao. Nikada nisam bio sa njom u vezi, niti je trebalo da je oženim. Sve sam uradio da bih joj pomogao na sudu zbog deteta, a ona je to iskoristila", kazao je Savić za "Kurir".

Preokret: Maja Nikolić i Alen Savić u telefonskom razgovoru! Poslušajte - Ko sad tu laže?! (Video)
Na pitanje zašto novinarima priča da je veza sa Majom izmišljena, a kad je zove na telefon, tepa joj, negira da je u medijima davao takve izjave i krivicu svaljuje na bivšu devojku Katarinu Ješić iz Kalagaja, Alen je kazao:

"To nije ništa novo. Zovem je svaki dan petnaest puta i pokušavam da je smirim i kažem joj da pusti sve to. Pokušavam da je smekšam. Ne želim da budem agresivan i uzvraćam joj. Govorim joj da sam je se poželeo, da se ostavi prepucavanja, da se vidimo i dogovorimo. Nema ničeg neobičnog u načinu mog razgovora sa njom!"

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>