Region

Svet

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Afera sat se nastavlja, i maneken provocira! (Foto)

Navodno pomirenje Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića poslednjih dana je glavna tema za nagađanje, a njih dvoje nimalo ne olakšavaju već sve potpiruju fotografijama na društvenim mrežama.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Afera sat se nastavlja, i maneken provocira! (Foto)



Stanija Dobrojević sa Filipom Panajotovićem otputovala na Kopaonik?! Ipak se pomirili? (Foto)
Medijima je prvo kružila priča da su se pomirili, kada su zajedno uslikani u prodavnici, ali je tada starleta Stanija Dobrojević izjavila da su se pomirili samo kao prijatelji, ali ne i kao momak i devojka. Međutim, nešto kasnije Stanija i Filip su u isto vreme otputovali na Kopanik.

Upravo njihov istovremeni odlazak bio je razlog da se ponovo posumnja kako su u vezi. Filip Panajotović je tada na Tviteru postavio fotografiju šoljice kafe koju ispija na Kopaoniku, dok je starleta objavila svoju fotografiju na kojoj drži ruku misterioznog muškarca.


Stanija Dobrojević i Filip Panajotović ponovo zajedno: Odao ih sat na Filipovoj ruci! (Foto)
Ispostavilo se da misteriozni muškarac na ruci nosi sat kakav ima i maneken Filip Panajotović, te se našao još jedan razlog da se posumnja kako su njih dvoje ponovo zajedno, ali ni starleta ni maneken ne žele da javno objave da li je to istina.

Da stvar bude još zamršenija, Filip je odlučio da nastavi sa aferom "Sat", pa je danas objavio fotografiju na kojoj ga grli misteriozna devojka, koja na ruci takođe nosi sat. Da li je ovo samo način da se našali sa svima koji su se poslednjih dana bavili satovima, ili su se on i starleta dogovorili da se malo poigravaju, videćemo uskoro.


Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>