Svet

Region

Milionerka Suzan Bojl prijavila se za minimalno plaćen posao blagajnice u kladionici!

Suzan Bojl, Škotlanđanka raskošnog glasa i zvezda britanskog "Ja imam talenat", čije se bogatstvo procenjuje na više desetina miliona dolara, potražila je posao blagajnice u lokalnoj kladionici, jer joj je, kako je kazala, dosadno!

Milionerka Suzan Bojl prijavila se za minimalno plaćen posao blagajnice u kladionici!



Pedesetdvogodišnja pevačka zvezda Suzan Bojl šokirala je svojom prijavom za posao radnice na šalteru u jednoj kladionicu u Blekburnu. Naime, pevačica čiji je bankovni račun težak preko 30 miliona dolara, ušetala je u kladionicu i pitala za posao koji je bio "reklamiran" u izlogu: pola radnog vremena kao blagajnica na šalteru, i to za minimalac - 6 funti na sat.

"Svi smo bili šokirani kada je ušla u radnju", rekao je menadžer kladionice, i dodao da se njena aplikacija za posao sada razmatra zajedno sa drugim prijavama, te da neće biti protekcije.

Inače, Suzan je svoju aplikaciju za posao obrazložila time što želi da "izađe iz kuće i bude deo zajednice".  Takođe, poznato je da ona, uprkos svom bogatstvu i mogućnostima da kupi kuću iz snova u bilo kom delu sveta, još uvek živi u kući u kojoj je odrasla.  Tek pre mesec dana, prema pisanju britanskih medija, odlučila je da pazari i susednu kuću, sruši zidove, i proširi svoj dom. "Ona je tu živela čitav svoj život. To je njen dom i to se neće nikada promeniti. Istina je da može da kupi kuću bilo gde u svetu, ali ona želi da ostane ovde", kazao je izvor blizak Bojlovoj.

Autir: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>