Region

Svet

Goga Sekulić: Igorovi roditelji su za mene umrli kad sam njega sahranila

Goga Sekulić će se po svemu sudeći ponovo naći na sudu sa majkom svog pokojnog supruga, Zoricom Terzin. Naime, Gogina svekrva nezadovoljna je odlukom suda koji je ključeve spornog stana dodelio pevačici, pa se sprema da ponovo pokrene postupak.

Goga Sekulić: Igorovi roditelji su za mene umrli kad sam njega sahranila



Goga Sekulić: Nemam više ni burmu, ni muža, samo papir koji kaže da sam bila udata
Za pevačicu Gogu Sekulić sudske muke sa svekrvom Zoricom Terzin ne prestaju. Naime, majka pokojnog Igora Ramovića nezadovoljna je odlukom Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji je pevačici dodelio ključeve od stana u kome je živela sa njenim sinom do njegove tragične smrti. Stoga, planira da postupak ponovo pokrene.

Goga Sekulić ušla u prazan stan: Svekrva iznela sve stvari! (Foto)
"Gogina svekrva planira da proda stan u kome je njen sin živeo sa pevačicom, ali ne može jer je sud ključ dodelio Gogi. Nezadovoljna odlukom suda, Zorica je rešila da ponovo pokrene postupak, ali je čekala da prođe nekoliko meseci do sudske odluke. Iako Sekulićevu ne zanima taj stan, već stvari koje su u njemu bile, a koje je mimo njene volje i znanja iznela Zorica, ona na sve načine pokušava da povrati dragocene stvari i uspomene koje su ostale, a koje nije mogla da iznese posle sahrane jer je svekrva promenila bravu", otkrio je izvor za "Naše novine".

Goga Sekulić, koju je cela priča oko stana i sudska borba iznurila, nije bila naročito raspoložena da komentariše ove navode. Ona je za vikend bila zauzeta čišćenjem snega koji je napadao na spomenik njenom preminulom suprugu.

Goga Sekulić dala šestomesečni pomen svom pokojnom suprugu: Svaki dan plačem za Igorom (Foto)
"Molim vas nemojte nikad više da me pitate za te ljude. Oni su za mene umrli onog trenutka kada sam sahranila supruga. Dotična gospođa za koju me pitate me ne zanima, kao ni nikakva suđenja niti sudovi. Ta tema se smučila i bogu i narodu. Posvetila sam se isključivo privatnom životu i karijeri. Meni će Igor doživotno ostati u najlepšem sećanju jer je bio čovek mog života, a njegovi roditelji me više ne zanimaju", zaključila je Goga.

Autor: T.I.
Izvor: Naše novine
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>