Region

Svet

Stanija Dobrojević sa Filipom Panajotovićem otputovala na Kopaonik?! Ipak se pomirili? (Foto)

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović nastavljaju da na sebi drže fokus javnosti. Nakon spekulacija da su se pomirili, starleta se oglasila oštro demantujući takve navode, ali se sada, ipak, nehotice možda izlanula, te otkrila da je ponovo u vezi sa manekenom.

Stanija Dobrojević sa Filipom Panajotovićem otputovala na Kopaonik?! Ipak se pomirili? (Foto)



Stanija Dobrojević: Filip može samo da mi nosi kese, ništa od pomirenja!
Naime, Stanija Dobrojević, kao poznata i vrlo aktivna tviterašica, ponovo je na ovoj socijalnoj mreži apdejtovala svoje fanove o svom kretanju. Tako, ona je objavila fotografiju kojom je nedvosmisleno kazala da je otputovala na Kopaonik, i to sa tajanstvenim muškarcem.

Na fotografiji se vidi kako za ruku drži izvesnog muškarca, čiji je lik sakriven. "Zavejani", napisala je Stanija, u želji da ostane tajanstvena, te da ne otkriva identitet njenog pratioca.


Filip Panajotović u vezi sa sestrom Marijane Mićić?! (Foto)
Međutim, gotovo smo stopostotno ubeđeni da je misteriozni muškarac upravo Filip Panajotović, jer je i on bio aktivan na društvenim mrežama. Naime, maneken je takođe objavio fotografiju, uslikanu šoljicu kafe, a zaboravio je na to da se prilikom svakog posta odašilje i njegova trenutna lokacija, te ispod njegovog piše "Grand Hotel & Spa", što je upravo hotel na Kopaoniku.


Foto: Instagram

Dakle, Stanija i Filip definitivno su se istovremeno zadesili na najpopularnijoj srpskoj planini. Slučajno? Ne verujemo!

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>